Combina frigorifica MIDEA HD-413RN review

MIDEA HD-413RN
  • Eficienta energetica
  • Functii si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.1

Sumar

MIDEA HD-413RN este o combina frigorifica de clasa medie cu design simplu si consum redus de energie. Sistemul de iluminare cu LED, compartimentarea eficienta a spatiilor interioare si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Midea.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice au o durata de viata care poate sa depaseasca 10 ani astfel ca orice achizitie noua trebuie facuta in urma unei documentari riguroase. Alegerea va trebui facuta atat in functie de volumul spatiilor interioare dar si de compartimentare sau de specificatiile tehnice. Optati pentru un model care utilizeaza tehnologii moderne care reduc consumul energetic si prelungesc perioada de pastrare a alimentelor. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu un raport bun calitate/pret care este produsa de compania chineza Midea.

Combina frigorifica MIDEA HD-413RN

Combina frigorifica clasica

MIDEA HD-413RN este o combina frigorifica de clasa medie cu design clasic de culoare argintie. Manerele orizontale sunt integrate in cele doua usi care au directia de deschidere spre dreapta, care nu poate fi modificata in functie de necesitati. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 63 188 cm iar volumul total este de 305 litri din care 215 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 90 litri celui de congelare. Avand in vedere dimensiunile si volumul spatiilor interioare, acest model este potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Eficienta energetica A++

MIDEA HD-413RN are un motor de generatie noua cu un nivel scazut al zgomotului si o eficienta energetica buna. Consumul energetic anual de 233 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 19.5 lei. In ceea ce priveste zgomotul de functionare, aceste nu depaseste valoarea de 40 dB astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla langa dormitoare.

Spatiu frigorific generos

Compartimentarea frigiderului este facuta cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata pe care se pot pastra o cantitate mare de alimente si care se pot ajusta usor pe inaltime. In partea inferioara exista un compartiment transparent pentru fructe si legume care pastreaza un nivel constant de umiditate care mentine proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului 2 rafturi mari pentru sticle si recipiente mai mari si 3 rafturi mici care se pot ajusta dupa necesitati. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in interior si contribuie la consumul redus de energie al combinei. Panoul de control mecanic permite setarea usoara a temperaturilor din spatiile interioare dar si activarea functiilor de racire si congelare rapida.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

MIDEA HD-413RN

Congelator cu volum de 90 litri

Congelatorul are 3 sertare transparente cu dimensiuni similare in care veti putea sa pastrati diferite tipuri de alimente fara riscul schimbului de gusturi si miros. Capacitatea de congelare de 4.5 Kg in 24 de ore este destul de buna daca luam in considerare volumul congelatorului. Acest model utilizeaza tehnologia Total No Frost atat pentru congelator cat si pentru frigider, spatiile interioare fiind protejate astfel de depunerile de gheata.

Puncte tari

+ design clasic

+ spatiu generos de refrigerare

+ frigider bine compartimentat

+ consum redus de energie

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– panou de control mecanic

Concluzii

In concluzie, MIDEA HD-413RN este o combina frigorifica de clasa medie cu design simplu si consum redus de energie. Sistemul de iluminare cu LED, compartimentarea eficienta a spatiilor interioare si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Midea.