Beko RDNE505E30ZXBN, Frigider cu 2 usi, 450 Litri, Clasa A++, NeoFrost – Pareri si Review

🥇 Beko RDNE505E30ZXBN - 450 litri, Clasa A++, 39 dB, NeoFrost, display digital
Frigider cu 2 usi Beko RDNE505E30ZXBN

Product Name: Beko RDNE505E30ZXBN

Product Description: Beko RDNE505E30ZXBN este un frigider cu doua usi cu volum net de 450 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Frigiderul dispune de un display digital extern si are un nivel al zgomotului de doar 39 dB.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Tehnologii si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Beko RDNE505E30ZXBN este un frigider cu finisaje elegante, volum generos si eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital extern si extragarantia oferita de producator sunt alte atuuri ale acestui frigider din portofiliul Beko. 

Pros

+ design modern

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ spatiu frigorific bine compartimentat

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Frigiderele cu doua usi sunt aparate frigorifice care dispun de un spatiu de refrigerare mai generos in timp ce congelatorul are un volum mai redus. Majoritatea frigiderelor cu doua usi au dimensiuni mai compacte, insa exista si modele cu volum net care depaseste 400 de litri. Desi consumul energetic depinde de volumul celor doua spatii interioare, este indicat sa optati pentru un model cu eficienta energetica incadrata in clasele A++ sau A+++. Un astfel de frigider cu eficienta energetica buna este si Beko RDNE505E30ZXBN a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigider cu 2 usi Beko RDNE505E30ZXBN

Beko RDNE505E30ZXBN – frigider cu volum generos

Beko RDNE505E30ZXBN este un frigider cu finisaje elegante din inox si manere incorporate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta, insa fiind reversibile aceasta se poate modifica destul de usor. Acest model are un volum net de 450 litri (din care 347 litri sunt alocati spatiului frigorific si 103 litri celui de congelare) fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. Frigiderul are o forma patrata (70 x 70.5 cm) si o inaltime de 185 cm, astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai mare pentru instalare.

Eficienta energetica A++

Beko RDNE505E30ZXBN are un compresor cu eficienta energetica buna, consumul anual de 306 kWh fiind incadrat in clasa A++ si avand un cost lunar aproximativ 15.5 lei. Desi are un volum generos, nivelul zgomotului este de doar 39 dB, o valoare mult mai redusa in comparatie cu alte modele de generatie mai veche. Mai mult, tehnologia NeoFrost utilizata si de alte modele precum Beko RDNE505E30DZMN sau Beko RCNA406E40ZXBRN, asigura conditii optime de conservare in cele doua spatii interioare. In plus, frigiderul dispune si de un sistem Active Dual Cooling, racirea celor doua spatii interioare realizandu-se prin curenti independenti de aer.

Spatiu frigorific bine organizat

Spatiul frigorific dispune de doua compartimente in partea inferioara, unul care asigura conditii optime de umiditate pentru fructe si legume si unul cu o temperatura constanta de 0 grade Celsius pentru carnea si branzeturile proaspete. In partea superioara exista 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. Sticlele, borcanele, cutiile sau suportul pentru oua pot fi pastrate pe unul din cele 3 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led are o lumina rece care contribuie la eficienta energetica buna a frigiderului.

Congelatorul este impartit cu ajutorul unui singur raft din sticla, fiind indicata pastrarea alimentelor in caserole sau pungi pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi. Autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 15 ore iar capacitatea de congelare este de 6 Kg in 24 de ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RDNE505E30ZXBN

Display digital extern

Panoul de control contine un display digital cu doua zone si butoane tactile pentru modificarea temperaturilor din frigider sau congelator. Tot prin intermediul acestor butoane veti putea sa activati functiile de racire si congelare rapida dar si modul de vacanta prin care veti putea reduce consumul energetic. Pe langa tehnologia NeoFrost, acest model utilizeaza si tehnologia EverFresh+ care permite pastrarea fructelor si legumelor cu pana la de 3 ori mai mult timp. Fiabilitatea acestui frigider este confirmata si de garantia de 5 ani oferita de Beko

Puncte tari

+ design modern

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ spatiu frigorific bine compartimentat

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko RDNE505E30ZXBN este un frigider cu finisaje elegante, volum generos si eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital extern si extragarantia oferita de producator sunt alte atuuri ale acestui frigider din portofiliul Beko. 

Manual de utilizare Beko RDNE505E30ZXBN

Tags: