Beko RDNE505K30XPN, Frigider cu 2 usi, 455 litri, Clasa F, Neo Frost – Pareri si Review

Beko RDNE505K30XPN - 445 litri, Clasa F, Neo Frost, 39 dB
Beko RDNE505K30XPN

Product Name: Beko RDNE505K30XPN

Product Description: Beko RDNE505K30XPN este un frigider cu 2 usi care are un volum de 445 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Frigiderul dispune de un sistem de racire Neo Frost Dual Cooling si are un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Sisteme si functii
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.1

Sumar

Beko RDNE505K30XPN este un frigider cu design minimalist si volum generos. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, sistemul de racire Neo Frost si garantiile extinse oferite de Beko sunt alte atuuri ale acestui frigider cu 2 usi din portofoliul Beko.

Pros

+ design modern;

+ sistem de racire Neo Frost;

+ frigider bine organizat;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ garantii extinse oferite de Beko.

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa F;

– pretul intreg este mare.

Familiile formate din mai multe persoane au nevoie de aparate frigorifice cu un volum mai generos. Totusi, daca obiceiurile de consum includ mai multe alimente proaspete in dauna celor congelate, atunci va trebui sa optati pentru aparat cu un spatiu frigorific mai mare. Un astfel de aparat electrocasnic este frigiderul cu doua usi, care dispune de un spatiu frigorific mare, care asigura conditii optime de pastrare atat a fructelor si legumelor, cat si a bauturilor, a lactatelor sau a branzeturilor. Beko RDNE505K30XPN este un astfel de frigider cu volum generos iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Beko RDNE505K30XPN

Beko RDNE505K30XPN – frigider de mari dimensiuni

Frigiderul Beko RDNE505K30XPN are un design minimalist cu unghiuri drepte si finisaje din inox. Cele doua usi au manere orizontale incorporate si sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de spatiul disponibil. Volumul net al frigiderului este de 455 litri din care 348 litri sunt alocati spatiului frigorific si 107 litri celui de congelare. Un astfel de volum mare inseamna si dimensiuni pe masura (70 x 75 x 185 cm), astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte frigidere cu volum generos sunt: Samsung RT38K553PS9/EO, Beko RDNE505E30ZXBRN, Beko RDNE505E30ZXBN sau Beko RDNE505E30DZMN.

Neo Frost Dual Cooling

Beko RDNE505K30XPN are un compresor ProSmart Inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa F (pe o scara de la A la G), consumul anual de 322 kWh fiind destul de mare. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 25 de lei. Nivelul zgomotului are o valoare de 39 dB, fiind comparabil cu cel al altor aparate electrocasnice cu volum similar. Sistemul de racire este de tip Neo Frost Dual Cooling, racirea facandu-se prin circuite separate in cele doua spatii interioare. Alte avantaje ale acestui sistem de racire sunt asigurarea unui nivel optim de umiditate in frigider si prevenirea formarii ghetii in congelator. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantiile extinse oferite de producator (10 ani pentru compresor si 5 ani pentru aparatul electrocasnic). 

Combina frigorifica Beko RDNE505K30XPN

Spatiu frigorific bine organizat

Spatiul frigorific are o organizare eficienta, cu doua compartimente in partea inferioara. Compartimentul Crisper asigura un nivel optim de umiditate pentru fructe si legume, iar compartimentul Dairy asigura o temperatura mai redusa potrivita pentru branzeturile proaspete. Deaspura acestor compartimente exista 3 rafturi din sticla securizata, care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc unor vase mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, cutii sau borcane mai mici. Sistemul de iluminare tip led asigura o vizibilitate buna chiar si pentru compartimentele din partea inferioara.

Congelatorul este impartit de un raft din sticla, de aceea este indicat sa pastrati alimentele congelate in caserole sau pungi pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare este de 6 Kg in 24 de ore iar autonomia fara alimentare cu energie electrica este de 15 ore. Pentru a economisi energie atunci cand sunteti plecati in concediu, aveti la dispozitie functia Vacation Mode. 

Puncte tari

+ design modern;

+ sistem de racire Neo Frost;

+ frigider bine organizat;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ garantii extinse oferite de Beko.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa F;

– pretul intreg este mare.

Concluzii

In concluzie, Beko RDNE505K30XPN este un frigider cu design minimalist si volum generos. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, sistemul de racire Neo Frost si garantiile extinse oferite de Beko sunt alte atuuri ale acestui frigider cu 2 usi din portofoliul Beko.