Combina frigorifica Whirlpool W7 921O OX review

Whirlpool W7 921O OX
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Whirlpool W7 921O OX este o combina frigorifica cu design modern, un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului de functionare. Compartimentarea interioara eficienta, display-ul digital extern si sistemul de iluminare cu LED sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice elegante din portofoliul Whirlpool.

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Combina frigorifica sau frigiderul sunt unele dintre cele mai imporante aparate electrocasnice atat prin prisma pretului de achizitie cat si a consumului energetic. Alegerea unui aparat frigorific va trebui sa fie bazata in principal pe volumul spatiilor interioare care va trebui sa fie suficient pentru pastrarea alimentelor pentru intreaga familie. Alte aspecte importante sunt compartimentarea spatiilor interioare, nivelul zgomotului sau sistemele si tehnologiile utilizate pentru pastrarea proprietatilor nutritive ale alimentelor o perioada mai lunga de timp. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica moderna care este comercializata sub brandul Whirlpool. 

Combina frigorifica Whirlpool W7 921O OX

Combina frigorifica eleganta

Whirlpool W7 921O OX este o combina frigorifica cu un design interesant Optic inox si manere verticale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta, insa poate fi modificata in sens opus in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Dimensiunile acestui model sunt de 59.6 x 67.7 x 201 cm iar volumul net total este de 368 de litri din care spatiul de refrigerare are alocati 264 litri iar cel de congelare 104 litri.ย ย 

Compresor cu eficienta energetica buna

Compresorul combinei frigorifice Whirlpool W7 921O OX este unul economic si silentios, consumul energetic anual de 281 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta A++. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de 40 dB, ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati pe timp de noapte chiar daca dormitoarele se afla in apropierea bucatariei. 

Spatiu generos de refrigerare

Frigiderul este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente si a unui raft metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi. In partea inferioara exista un compartiment FreshBox+ cu separator de umiditate care pastreaza prospetimea fructelor si legumelor mai mult timp si un compartiment FreshBox 0 care mentine o temperatura de 0 grade Celsius, ideala pentru pastrarea branzeturilor, a carnii sau a pestelui care urmeaza sa fie gatite. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde se pot pastra atat sticle si recipiente mai mari cat si borcane sau cutii mai mici. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in intreg frigiderul dar contribuie si la consumul redus de energie al combinei. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool W7 921O OX

Congelator cu 2 sertare

Congelatorul are 2 sertare cu dimensiuni aproximativ egale si o tava in partea superioara pentru cutiile sau caserolele de inghetata. Capacitatea de congelare de 10 Kg in 24 de ore este destul de buna iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 17 ore. Aceasta coimbina utilizeaza sistemul Total No Frost care usuca aerul din congelator, nemafiind necesara dezghetarea periodica a acestuia.ย 

Display digital extern

Panoul de control contine un disply digital cu touch care permite setarea facila a temperaturilor sau activarea functiilor de racire si congelare rapida. In plus, tehnologia Al 6-lea simt controleaza temperatura in timp real minimizand fluctuatiile si asigurand pastrarea alimentelor in conditii optime. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital extern

+ spatiu frigorific bine compartimentat

+ sistem de iluminare cu LED

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ tehnologie Al 6-lea simt

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool W7 921O OX este o combina frigorifica cu design modern, un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului de functionare. Compartimentarea interioara eficienta, display-ul digital extern si sistemul de iluminare cu LED sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice elegante din portofoliul Whirlpool.

Manual de utilizare Whirlpool W7 921O OX