Combina frigorifica Midea HD-468RWEN review

Midea HD-468RWEN
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.2

Sumar

Midea HD-468RWEN este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate si un compresor cu un consum redus de energie. Display-ul digital exterior, nivelul redus al zgomotului si optiunile de racire si congelare rapida sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice moderne produse de Midea. 

Designul si finisajele exterioare au un rol din ce in ce mai important in decizia de cumparare a aparatelor electrocasnice, existand tot mai multi clienti care isi doresca ca frigiderul, masina de spalat rufe sau vase sa fie compatibile cu stilul de amenajare a spatiilor interioare. Astfel, pentru o bucatarie renovata cu un design modern sau minimalist veti putea alege o combina frigorifica sau o masina de spalat vase cu finisaje gri, argintii sau din inox. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu finisaje elegante care este produsa de compania chineza Midea.

Combina frigorifica Midea HD-468RWEN

Combina frigorifica cu design elegant

Midea HD-468RWEN este o combina frigorifica cu finisaje elegante din inox si manere verticale prinse in partea exterioara a celor doua usi. Directia de deschidere a usilor este cea clasica spre dreapta si nu poate modificata, acestea nefiind reversibile. Combina are dimensiuni de 59.5 x 63.5 x 201 cm si un volum net total de 314 litri din care spatiului de refrigerare ii sunt alocati 240 litri si celui de congelare 70 litri.

Compresor cu eficienta energetica A++

Compresorul combinei frigorifice Midea HD-468RWEN are un consum anual de energie de 252 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 14 lei. Zgomotul de functionare are de asemenea o valoare redusa (40 dB) astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria este deschisa spre hol sau livingroom.

Frigider cu 3 rafturi si 2 compartimente

Spatiul de refrigerare este prganizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata pe care veti putea sa pastrati o cantitate mare de alimente. In partea inferioara exista doua compartimente Fresh Box: unul care mentine un nivel optim de umiditate pentru pastrarea fructelor si legumelor si celalalt care mentine o temperatura constanta pentru alimentele proaspete precum carne, peste sau branza. Pe usa frigiderului exista doua rafturi mari din plastic si 4 rafturi mici unde veti putea pastra diferite cutii, borcane sau sticle. Sistemul de iluminare este cu led, asigurand un consum redus de energie si o vizibilitate buna in intreg frigiderul. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Midea HD-468RWEN

Congelator compact

Congelatorul are dimensiuni compacte, fiind impartit in 3 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale, astfel ca nu veti putea pastra alimente sau caserole voluminoase. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 4 Kg insa aveti la dispozitie o functie de congelare rapida pe care o puteti folosi pentru alimentele perisabile.

Panou de control cu display digital

Panoul de control are un display digital elegant care afiseaza temperaturile din cele doua spatii interioare si mai multe butoane cu touch care permit setarea temperaturilor sau activarea unor functii suplimentare precum racirea sau congelarea rapida. Aceasta combina utilizeaza tehnologia No Frost care nu permite formarea si depunerea ghetii in congelator. In plus, sistemul Multi Air Flow asigura o distribuire uniforma a aerului in frigider astfel care va mentine prospetimea alimentelor mai mult timp. 

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ eficienta energetica A++

+ display digital extern

+ nivel redus al zgomotului

+ spatiu generos de refrigerare

+ functii de racire si congelare rapida

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– lipsa unor tehnologii moderne

Concluzii

In concluzie,  Midea HD-468RWEN este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate si un compresor cu un consum redus de energie. Display-ul digital exterior, nivelul redus al zgomotului si optiunile de racire si congelare rapida sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice moderne produse de Midea.