Beko B5RCNA405LXBR, Combina Frigorifica, 355 litri, Clasa D, No Frost – Pareri si Review

▷Beko B5RCNA405LXBR Combina Frigorifica ⭐ Review si pareri
Combina frigorifica Beko B5RCNA405LXBR

Product Name: Beko B5RCNA405LXBR

Product Description: Beko B5RCNA405LXBR este o combina frigorifica cu volum net de 355 litri si eficienta energetica incadrata in clasa D. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Beko B5RCNA405LXBR este o combina frigorifica cu design elegant si compresor fiabil si silentios. Eficienta energetica buna, functia multimode si garantiile extinse sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta combina frigorifica din portofoliul Beko.

Pros

+ design elegant;

+ tehnologii moderne;

+ consum rezonabil de energie;

+ compartimentare eficienta a frigiderului;

+ functie multimode;

+ garantii extinse;

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

Combinele frigorifice moderne asigura conditii optime de pastrare a alimentelor o perioada mai lunga de timp. Pentru fructe si legume exista compartimente cu umiditate ajustabila iar pentru branzeturile, carnea si pestele proaspete exista compartimente cu temperatura apropiata de 0 grade Celsius. Distribuirea uniforma a aerului rece si racirea rapida dupa inchiderea usilor contribuie, de asemenea, la pastrarea proprietatilor nutritive ale alimentelor o perioada mai lunga. Beko B5RCNA405LXBR este o astfel de combina frigorifica moderna, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> vedeti si: Top 5 Combine Frigorifice Negre

Combina frigorifica Beko B5RCNA405LXBR

Beko B5RCNA405LXBR – design, volum si dimensiuni

Beko B5RCNA405LXBR este o combina frigorifica eleganta, cu finisaje metal look si insertii din inox. Manerele orizontale tip buzunar contribuie la designul minimalist al combinei, care se va putea integra usor in orice bucatarie moderna. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, spre dreapta, insa aceasta se poate schimba gratie balamalelor reversibile. Acest model are un volum net de 355 litri (249 litri spatiul frigorific si 106 litri congelatorul), fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 66.3 x 203.5 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile pentru copii si persoanele scunde. Alte combine frigorifice elegante pe care le-am analizat recent sunt: Samsung RB38A7B6AB1/EF sau Liebherr CNsfd 573i.

Eficienta enegetica si sistem de racire

Eficienta energetica Beko B5RCNA405LXBR

Beko B5RCNA405LXBR are un compresor ProSmart Inverter care este silentios, fiabil si economic. Eficienta energetica este incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G, consumul anual de 212 kWh avand un cost lunar de aproximativ 15 lei. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, astfel ca nu il veti auzi chiar daca veti lasa usa deschisa la bucatarie. Sistemul de racire No Frost mentine o temperatura constanta si nu permite formarea ghetii in congelator.

Organizarea spatiilor interioare

Beko B5RCNA405LXBR

Spatiul frigorific este organizat cu ajutorul a doua compartimente si trei rafturi din sticla securizata. Primul compartiment Dairy metine o temperatura de 0°C, ideala pentru branzeturi, mezeluri si alte alimente proaspete. Al doilea compartiment, utilizeaza tehnologia HarvestFresh care simuleaza ciclul natural al luminii pentru pastrarea proprietatilor nutritive ale fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, borcane si cutii de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED din plafon asigura o vizibilitate buna si contribuie la consumul redus de energie al combinei. 

Congelatorul este impartit in 3 sertare, din care cel superior beneficiaza de congelare rapida. Capacitatea de congelare este de 6 Kg in 24 de ore, iar autonomia in cazul defectarii retelei electrice este de 11 ore. 

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control extern dispune de un display digital si mai multe selectoare tactile pentru modificarea temperaturilor sau activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt congelare rapida, mod vacanta sau Multimode cu temperatura ajustabila. Aceasta functie permite transformarea congelatorului in frigider sau oprirea congelatorului pentru a reduce consumul de energie. 

Pe langa aceste functii, combina utiliezeaza si tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • AeroFlow – asigura distribuirea uniforma a aerului rece si reduce la minimum fluctuatiile de temperatura;
 • HarvestFresh – utilizeaza 3 culori pentru simularea ciclului natural al luminii, mentinand proprietatile nutritive ale legumelor si fructelor mai multi timp;
 •  FreshGuard – filtreaza aerul prin filtre ceramice si lumina ultravioleta, indepartand bacteriile si mirosul din frigider.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, iar compresorul ProSmart inverter are o extragarantie de 10 ani. Pentru a beneficia de aceste garantii, va trebui sa inscrieti produsul pe site-ul Beko.

Puncte tari

+ design elegant;

+ tehnologii moderne;

+ consum rezonabil de energie;

+ compartimentare eficienta a frigiderului;

+ functie multimode;

+ garantii extinse;

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

Concluzii

In concluzie, Beko B5RCNA405LXBR este o combina frigorifica cu design elegant si compresor fiabil si silentios. Eficienta energetica buna, functia multimode si garantiile extinse sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta combina frigorifica din portofoliul Beko. 

button-3

Manual de utilizare Beko B5RCNA405LXBR