Candy CCE3T618FB, Combina Frigorifica, 342 litri, Clasa F, Total No Frost – Pareri si Review

▷ Candy CCE3T618FB, Combina Frigorifica, 342 litri, Clasa E, 39 dB => Pareri
Combina frigorifica Candy CCE3T618FB

Product Name: Candy CCE3T618FB

Product Description: Candy CCE3T618FB este o combina frigorifica cu volum net de 342 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si are un nivel al zgomotului de 42 dB.

Brand: Candy

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (3.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.1

Sumar

Candy CCE3T618FB este o combina frigorifica cu design minimalist, care se va integra usor in orice bucatarie moderna. Sistemul de racire Total No Frost, nivelul rezonabil al zgomotului si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Candy.

Pros

+ design elegant;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ sistem de racirre Total No Frost;

+ organizare simpla a frigiderului;

+ sistem de iluminare cu led;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– panou de control fara display digital;

– lipsa unui compartiment 0 grade Celsius.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea aparatului frigorific trebuie sa tina cont si de culorile mobilierului ori a celorlalte electrocasnice. De exemplu, o combina frigorifica neagra, se va incadra perfect intr-o bucatarie moderna, cu un mobilier de aceeasi culoare, sau cu nuante complementare. Totusi, pe langa design, va trebui sa tineti cont si de alte aspecte precum volumul celor doua spatii interioare, eficienta energetica, nivelul zgomotului sau sistemul de racire. Candy CCE3T618FB este o combina frigorifica cu design minimalist, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Candy CCE3T618FB

Candy CCE3T618FB – Design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Candy CCE3T618FB are un design minimalist, cu finisaje negre si manere verticale incorporate in cele doua usi. Directia de deschidere este inspre dreapta, insa usile sunt reversibile, putand sa fie modificate destul de usor. Aceasta combina are un volum net de 342 litri din care 223 litri sunt alocati spatiului frigorific iar 119 litri congelatorului.

Un volum mediu inseamna si dimensiuni mai compacte (59.5 x 65.8 x 185 cm), astfel ca nu va trebui sa ii alocati un spatiu foarte mare pentru instalare.

Eficienta energetica, nivelul zgomotului, sistem de racire

Etichete energetica Candy CCE3T618FB

Candy CCE3T618FB are un compresor care nu este foarte economic, eficienta energetica fiind incadrata in clasa F, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual este de 319 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 25 de lei. Nivelul zgomotului este de 39 dB, o valoare rezonabila, comparabila cu cea a altor combine frigorifice de generatie noua.

Sistemul de racire utilizeaza tehnologia Total No Frost care asigura un nivel optim de umiditate pentru alimentele din frigider. In plus, aceasta tehnologie nu permite formarea ghetii in congelator, eliminand astfel necesitatea decongelarii periodice. Alte combine frigorifice cu finisaje similare pe care le-am analizat recent sunt: Beko RCNA406E60LZXRN sau Toshiba GR-RB500WE-PMJ.

Organizare spatii interioare

Candy CCE3T618FB

Spatiul frigorific are o organizare clasica, cu un compartiment Cool Box pentru fructe si legume in partea inferioara si 3 rafturi din sticla securizata in cea superioara. Compartimentul este din plastic transparent, si are un volum generos, care permite depozitarea unei cantitati mai de fructe si legume. Rafturile din sticla se pot ajusta pe inaltime, pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista alte 5 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticlele, cutiile sau borcanele de diferite marimi.

Congelatorul este impartit in 3 sertare cu dimensiuni similare, unde veti putea pastra alimentele pe categorii pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 10 ore.

Panou de control, sistem de iluminare si garantie

Panoul de control electronic permite modificarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Tot de aici veti putea sa activati functia de racire rapida, in cazul introducerii unei cantitati mari de alimente proaspete in frigider. Sistemul de iluminare Top Led Light asigura o vizibilitate excelenta in intreg spatiul frigorific, chiar si atunci cand este intuneric in bucatarie. Garantia pentru acest model este cea standard, de 24 de luni, pe care o puteti extinde la un cost suplimentar in momentul achizitiei. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ sistem de racirre Total No Frost;

+ organizare simpla a frigiderului;

+ sistem de iluminare cu led;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– panou de control fara display digital;

– lipsa unui compartiment 0 grade Celsius.

Concluzii

Concluzionand, Candy CCE3T618FB este o combina frigorifica cu design minimalist, care se va integra usor in orice bucatarie moderna. Sistemul de racire Total No Frost, nivelul rezonabil al zgomotului si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Candy.

button-3

Untitled-300x31

Manual de utilizare Candy CCE3T618FB

Tags: