Combina frigorifica Samsung RB33N340NSA/EF review

  • Consum
    (5)
  • Compartimentare
    (5)
  • Pret
    (4.4)
4.8

Sumar

Samsung RB33N340NSA/EF este o combina frigorifica cu un design atragator, cu un consum redus de energie si un spatiu interior bine organizat. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control cu display electronic si sistemul de iluminare eficient sunt alte atuuri ale acestei combina frigorifice moderne produse de Samsung.

Frigiderul sau combina frigorifica este probabil aparatul electrocasnic cu cel mai mare consum de energie din casa datorat functionarii permanente si temperaturilor ridicate din timpul verii. Cele mai mari companii producatoare de electrocasnice au investit sume mari in tehnologii inteligente pentru reducerea consumului de energie, astfel ca acum exista mai multe modele de combine frigorifice incadrata in cea mai eficienta clasa energetica: A+++. O combina frigorifica premium va avea astfel atat un consum redus de energie cat si un design elegant, cu display electronic si functii inovatoare. In cele de urmeaza va prezentam o astfel de combina frigorifica premium care este produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Combina frigorifica Samsung RB33N340NSAEF

Combina frigorifica moderna

Samsung RB33N340NSA/EF este combina frigorifica de noua generatie cu un design elegant din inox cu un display electronic cu fundal argintiu. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 66.8 x 185 cm iar volumul total este de 315 litri, fiind potrivita pentru familiile mai mici care au o bucatarie mai ingusta. Combina are usi reversibile cu deschidere spre dreapta iar cea a congelatorului este decupata in partea superioara pentru a face loc manerelor integrate.

Consum redus si silentiozitate

Samsung RB33N340NSA/EF are un consum anual de energie de 175 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar de functionare fiind de aproximativ 9.5 lei. Nivelul de zgomot este un alt punct forte al acestui model, valoare de 38 dB fiind destul de redusa astfel ca nu il veti auzi nici pe timpul noptii.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB33N340NSAEF

Spatiu interior bine compartimentat

Frigiderul cu volum 217 litri are 3 rafturi din sticla securizata si un compartiment Cool Select Duo pentru pastrarea fructelor, legumelor si a carnii. Inovatia acestui compartiment este ca permite setarea unei temperaturi in functie de tipul alimentelor depozitate care isi vor pastra prospetimea si proprietatile o perioada mai lunga de timp. Raftul din mijloc Easy Slide gliseaza usor in afara pentru a putea pune mai usor alimentele in partea din spate a acestuia. Pe usa exista 3 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati sticle cu bauturi sau borcane si recipiente cu sosuri sau deserturi.

Congelatorul are un volum de 98 de litri care este divizat in 3 sertare, din care cel aflat in partea superioara are o deschidere mare pentru a putea pune mai usor recipientele si alimentele de mari dimensiuni. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 13 Kg, iar autonomia in cazul unei defectiuni poate sa ajunga pana la 18 ore.

Panou de control si tehnologii

Panoul de control situat in partea superioara are un afisaj de culoare albastra si butoane cu touch pentru setarea temperaturilor din frigider si congelator. Sistemul de iluminare cu led aflat in partea superioara a frigiderului are un consum redus si asigura o iluminare eficienta intregului spatiu interior. Sistemul de racire All-around foloseste mai multe duze la nivelul fiecarui raft pentru distribuirea eficienta a aerului rece iar compresorul digital inverter ajusteaza automat temperatura interioara in functie de cantitatea de alimente pastrate.

Puncte tari

+ design modern si elegant

+ consum redus de energie

+ compartimentare excelenta a spatiilor interioare

+ nivel scazut al zgomotului

+ sistem eficient de iluminare interioara

+ panou de control exterior cu display electronic

Puncte slabe

– pretul este destul de ridicat

Concluzii

Concluzionand, Samsung RB33N340NSA/EF este o combina frigorifica cu un design atragator, cu un consum redus de energie si un spatiu interior bine organizat. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control cu display electronic si sistemul de iluminare eficient sunt alte atuuri ale acestei combina frigorifice moderne produse de Samsung.