Combina frigorifica Toshiba GR-RB308WE-DMJ review

๐Ÿฅ‡ Toshiba GR-RB308WE-DMJ - Clasa A++, display digital extern, No Frost, 40 dB
  • Eficienta energetica
  • Tehnologii si functii
  • Calitate/Pret
4.5

Sumar

Toshiba GR-RB308WE-DMJ este o combina frigorifica cu design modern, spatii interioare bine organizare si consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Toshiba.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Bucatariile moderne au nevoie si de aparate electrocasnice de generatie noua cu designuri elegante si finisaje similare cu decorul sau mobilierul. Gama variata de modele face totusi ca alegerea unui aparat frigorific sa fie destul de usoara, existand numeroase frigidere si combine frigorifice cu finisaje gri, negre sau argintii care se vor incadra usor intr-o bucatarie noua. Totusi, pe langa designul exterior, aparatul frigorific va trebui sa aiba o eficienta energetica cat mai buna, o organizare eficienta a spatiilor interioare sau un nivel redus al zgomotului. O astfel de combina frigorifica moderna este si modelul produs de Toshiba a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Combina frigorifica Toshiba GR-RB360WE-DMJ

Combina frigorifica eleganta

Toshiba GR-RB308WE-DMJ este o combina frigorifica cu carcasa gri-mat si panou de control cu display digital in partea superioara. Cele doua usi se deschid inspre dreapta, insa fiind reversibile, pot fi modificate in functie de amenajarea spatiului disponibil. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 63 x 188 cm iar volumul total de 295 litri este alocat astfel: 219 litri spatiului de refrigerare si 76 litri spatiului de congelare. 

Eficienta energetica A++

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Compresorul combinei Toshiba GR-RB308WE-DMJ are un consum energetic anual de 226 kWh incadrat in clasa de eficienta A++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 12.5 lei. Pe langa eficienta energetica buna, acest compresor este si silentios, valoarea de 40 dB fiind mai redusa decat a modelelor de generatie veche. Combina utilizeaza tehnologia No Frost, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa o decongelati periodic cele doua spatii interioare. 

Frigider cu 2 compartimente

Frigiderul are o organizare moderna, in partea inferioara existand 2 compartimente cu inchidere etansa iar in partea superioara 2 rafturi din sticla securizata ce gliseaza usor in exterior, facilitand scoaterea vaselor mai voluminoase. Cele 2 compartimente asigura conditii optime de umiditate si temperatura pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Pe usa frigiderului exista alte 2 rafturi mari si 3 mici unde veti putea pastra sticle, borcane sau cutii de diferite dimensiuni. Sistemul de iluminare este cu led, asigurand un nivel bun de vizibilitate si contribuind la consumul redus de energie al combinei.ย 

Congelator cu sertare spatioase

Congelatorul este impartit in 3 compartimente generoase, unde veti putea pastra atat deserturi cat si carne sau peste fara riscul schimbului de mirosuri sau gusturi. Capacitatea de congelare de 8.5 Kg in 24 de ore este una foarte buna, iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 24 de ore. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Toshiba GR-RB360WE-DMJ

Tehnologii de ultima generatie

Panoul de control are un display digital tactil cu afisaj albastru, care permite setarea facila a temperaturilor din frigider sau congelator. Acest model utilzieaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Toshiba precum AlloyCooling care disipeaza rapid caldura si asigura o racire uniforma in interior, Dual-Temp Control care asigura racirea corecta a fiecarui compartiment sau Unique Cooling Zone care asigura conditii optime de pastrare a carnii proaspete, a pestelui sau a fructelor si legumelor. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Toshiba GR-RB308WE-DMJ este o combina frigorifica cu design modern, spatii interioare bine organizare si consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Toshiba. 

Tags: