Combina frigorifica Miele KFN 29162 D WS review

Miele KFN 29162 D WS
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Miele KFN 29162 D WS este o combina frigorifica premium cu design clasic, eficienta energetica buna si spatii interioare compartimentate inteligent. Display-ul digital, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Miele. 

Compania germana Miele este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice premium la nivel european, care insa se bucura de o popularitate in crestere chiar si pe continentul nord-american. Electrocasnicele mari produse de Miele au in general o fiabilitate excelenta datorita careia, durata de viata depaseste de cele mai multe ori 10 ani. In plus, cele mai noi modele utilizeaza tehnologii moderne pentru eficientizarea consumului si imbunatatirea performantelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica de generatie noua care este produsa de Miele.

Combina frigorifica Miele KFN 29162 D WS

Combina frigorifica cu design simplu

Miele KFN 29162 D WS este o combina frigorifica cu design clasic de culoare alba care se va putea instala atat in bucatariile mai inguste cat si in cele mai spatioase. Manerele verticale sunt incorporate in partea exterioara a usilor care se deschid spre dreapta, fara a exista posibilitatea de schimbare a directiei de deschidere. Acest model are dimensiuni de 60 x 65.7 x 201 cm si un volum net total de 338 litri din care spatiul de refrigerare are alocati 243 litri si cel de congelare 95 litri. 

Compresor cu eficienta energetica A++

Miele KFN 29162 D WS are un compresor silentios si economic, consumul anual de 250 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ iar costul lunar de utilizare fiind de cel mult 13.5 lei. Nivelul zgomotului de functionare atinge valori de cel mult 42 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla langa spatiile de odihna sau cele de relaxare. 

Frigider cu organizare eficienta

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu 4 rafturi din sticla securizata si un raft din sarma pentru sticle care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc unor vase sau alimente mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment cu inchidere etansa in care fructele si legumele isi vor pastra proprietatile nutritive mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic SAN unde veti putea pastra atat sticle si borcane cat si recipiente sau cutii de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in interior dar contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model. In cazul in care veti uita usa frigiderului deschisa, veti fi atentionati de un semnal sonor. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Miele KFN 29162 D WS

Congelator cu sertare spatioase

Congelatorul este impartit in 3 compartimente cu dimensiuni similare, in care veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de gusturi sau mirosuri. Capacitatea de congelare de 9 Kg in 24 de ore este una foarte buna, la fel ca si autonomia de 26 de ore in cazul unei defectiuni a retelei electrice. 

Panou de control cu afisaj digital

Panoul de control are un display digital monocolor care este incadrat de 7 butoane pentru setarea temperaturilor sau activarea unor functii. Aceste functii sunt racire si congelare rapida dar si modul Sabat care opreste toate semnalele acustice si iluminatul interior. Fiind un model premium, KFN 29162 D WS  utilizeaza mai multe tehnologii modern dezvoltate de Miele precum NoFrost care nu permite formarea ghietii in interior sau DynaCool care ofera conditii ideale de umiditate si temperatura pentru mancare si vin. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ panou de control cu display digital

+ consum redus de energie

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ tehnologii moderne

+ sistem de iluminare cu LED

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– usile nu sunt reversibile

Concluzii

Concluzionand, Miele KFN 29162 D WS este o combina frigorifica premium cu design clasic, eficienta energetica buna si spatii interioare compartimentate inteligent. Display-ul digital, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Miele. 

Manual Miele KFN 29162 D WS