Frigider cu doua usi Tesla RD2100M review

๐Ÿฅ‡ Tesla RD2100M - 207 litri, Clasa A+, 40 dB
  • Eficienta energetica
  • Compartimentare
  • Calitate/Pret
4.1

Sumar

Tesla RD2100M este un frigider compact cu design simplu si spatiu frigorific bine organizat. Sistemul de iluminare cu LED, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui frigider din portofoliul Tesla.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea aparatului frigorific trebuie sa fie facuta in primul rand in functie de volumul spatiului frigorific si al celui de congelare. De exemplu, o persoana singura care nu foloseste congelatorul foarte mult poate opta pentru un frigider cu doua usi cu volum total de 200-250 litri. Avand un volum mai redus, un astfel de aparat frigorific va avea si un consum mai scazut de energie chiar daca nu este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider cu doua usi cu dimensiuni compacte care este comercializat sub brandul Tesla.

Frigider cu 2 usi Tesla RD2100M

Frigider compact cu 2 usi

Tesla RD2100M este un frigider cu doua usi si design clasic de culoare alba. Manerele orizontale sunt integrate in usile care se deschid spre dreapta, directia de deschidere putand fi modificata gratie balamalelor reversibile. Acest model are dimensiuni de 55 x 55 x 143 cm, ceea ce inseamna ca il veti putea amplasa si sub un corp suspendat, pentru o utilizare cat mai eficienta a spatiului din bucatarie. Volumul total al frigiderului este de 207 litri din care 166 litri sunt alocati spatiului frigorific si 41 litri congelatorului.

Eficienta energetica A+

Tesla RD2100M are un compresor cu un consum estimativ anual de 217 kWh care este incadrat in clasa A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 12 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de 40 dB, ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati chiar daca veti lasa usa deschisa la bucatarie.

Spatiu frigorific generos

ยป Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Reducerile Primaverii de la Altex
Click aici pentru oferta

Frigiderul are o organizare clasica, in partea superioara existand 2 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Compartimentul pentru fructe si legume din partea inferioara ofera conditii optime pentru pastrarea proprietatilor nutritive ale acestora. Pentru sticle, cutii si borcane de diferite dimensiuni aveti la dispozitie 3 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu LED asigura conditii optime de iluminare pentru intreg spatiul frigorific, contribuind si la reducerea consumului energetic.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Tesla RD2100M

Congelator de mici dimensiuni

Congelatorul este impartit cu ajutorul unui raft din sarma, astfel ca alimentele vor trebui pastrate in cutii sau pungi pentru a evita schimbul de gusturi. Din pacate, acest model nu dispune de tehnologia No Frost, fiind necesara decongelarea manuala periodica pentru a asigura functionarea corecta a frigiderului.

Puncte tari

+ design alb simplu

+ usi reversibile 

+ frigider bine organizat

+ sistem de iluminare cu LED

+ nivel redus al zgomotului

+ pret accesibil

Puncte slabe

– decongelarea manuala a congelatorului

Concluzii

In concluzie, Tesla RD2100M este un frigider compact cu design simplu si spatiu frigorific bine organizat. Sistemul de iluminare cu LED, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui frigider din portofoliul Tesla.

Tags: