Combina frigorifica Samsung RB37J500MSA/EF review

  • Design
    (4.7)
  • Consum
    (5)
  • Functii
    (4.4)
4.7

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

O bucatarie premium are nevoie si de aparate electrocasnice din categoria high-end. Aceste aparate au un design exclusivist, sunt facute din materiale de calitate si folosesc cele mai moderne tehnologii. Un alt aspect important al electrocasnicelor premium este eficienta ridicata si consumul foarte redus de energie. De exemplu, o combina frigorifica cu un consum redus de energie va va ajuta sa faceti economii importante la facturi deoarece aceste aparate sunt printre cei mai mari consumatori de energie dintr-o casa. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica high-end de  la producatorul sud-corean Samsung.

Combina frigorifica Samsung RB37J500MSAEF

Design inovator si consum redus

Samsung RB37J500MSA/EF este o combina frigorica cu un design elegant de culoare Metal Graphite mat care se va putea incadra si intr-un open space cu design elegant sau minimalist. Combina are dimensiuni de  201 x 59.5 x 67.5 cm insa peretii sunt mult mai subtiri astfel ca volumul total de 353 de litri este mai mare comparativ cu o combina cu aceleasi dimensiuni. Clasa de eficienta energetica a combinei este A+++, consumul anual de 183 kWh  insemnand un cost lunar de cel mult 9 lei. Combina frigorifica este extrem de silentioasa, nivelul zgomotului de 39 dB fiind unul foarte redus, astfel ca nu va va deranja nici daca aveti o bucatarie deschisa.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB37J500MSAEF

Spatiu bine optimizat

Frigiderul are un volum de 255 litri care este impartit de cele doua rafturi din sticla securizata de cele doua sertare care formeaza Zona Fresh. In aceste sertare veti putea depozita fructele, legumele si carnea care vor avea conditii optime pentru a ramane proaspete o perioada mai lunga de timp.

Frigiderul beneficiaza de tehnologia All-Arround Cooling care asigura un debit de aer constant prin intermediul unor orificii existente la nivelul fiecarui raft. Pe usa frigiderului exista 5 rafturi din care 4 sunt ajustabile pe inaltime astfel ca veti putea depozita borcane, sticle si alte recipiente cu inaltimi diferite. Frigiderul este iluminat de un sistem cu LED care are un consum redus si o eficienta ridicata.

Congelatorul are un volum de 98 de litri si este impartit in 3 compartimente care beneficiaza de o deschidere completa si usoara. Capacitatea de congelare este de 13 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 16 ore.

Meniu si functii

Panoul de control se afla in partea superioara a frigiderului este este format din butoane cu touch si indicatoare pentru temperaturi si functii. Temperatura frigiderului poate fi aleasa intre 1 si 7 grade Celsius iar cea a congelatorului poate fi setata intre -15 si -23 de grade Celsius. Pentru frigider puteti selecta functia Vacanta care va seta temperatura frigiderului la 17 grade, diminuand astfel consumul de energie. Congelatorul beneficiaza de functia de congelare rapida care va ramane activa timp de 50 de ore. Pe langa functiile si tehnologiile amintite anterior, Samsung RB37J500MSA/EF beneficiaza si de tehnologia No Frost care previne acumularile de gheata dar si un un compresor inteligent cu 7 niveluri de racire.

Concluzii

In concluzie, Samsung RB37J500MSA/EF este o combina frigorifica cu un design elegant, un volum generos si un consum foarte scazut de energie. Nivelul extrem de redus al zgomotului, compartimentarea inteligenta si tehnologiile moderne dezvoltate de Samsung fac din acesta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.