Combina frigorifica Samsung RB38T676DSA/EF pareri si review

Samsung RB38T676DSA/EF - 385 litri, Clasa A++, 35 dB, compresor digital inverter
Combina frigorifica Samsung RB38T676DSA/EF

Product Name: Samsung RB38T676DSA/EF

Product Description: Samsung RB38T676DSA/EF este o combina frigorifica cu volum net total de 385 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are un nivel al zgomotului de doar 35 dB si utilizeaza un sistem de iluminare cu led si mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Samsung.

Brand: Samsung

 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Samsung RB38T676DSA/EF este o combina frigorifica eleganta cu o compartimentare moderna a spatiilor interioare si o eficienta energetica buna. Display-ul digital extern, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Samsung o alegere foarte buna pentru o bucatarie moderna. 

Pros

+ design elegant

+ display digital tactil 

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimente cu temperatura si umiditate ajustabila

+ tehnologii moderne

Cons

– sistemul de racire este mono cooling 

– pretul intreg este mare

Desi este mai cunoscuta pentru smartphone-urile si televizoarele produse, compania sud-coreeana Samsung are in portofoliu si o gama variata de aparate frigorifice. Cele mai noi modele de combine frigorifice si frigidere produse de Samsung au designuri moderne cu display-uri digitale externe care permit monitorizarea facila a temperaturilor interioare. In plus, aparatele frigorifice au o eficienta energetica buna si o compartimentare eficienta a spatiilor interioare, asigurand pastrarea alimentelor mai mult timp. O astfel de combina frigorifica produsa de Samsung care are speficificatii tehnice excelente este si modelul a carui prezentare il veti gasi in continuare.

Combina frigorifica Samsung RB38T676DSA/EF

Combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Samsung RB38T676DSA/EF are un design minimalist, cu manere incorporate si finisaje elegante Metal Graphite. Usile combinei se deschid inspre dreapta, insa fiind reversibile directia poate fi schimbata destul de usor. Desi are dimensiuni compacte (59.5 x 59.5 x 203 cm) aceasta combina dispune de un volum generos, gratie tehnologiei SpaceMax dezvoltata de Samsung. Volumul net total este de 385 litri din care 273 litri sunt alocati frigiderului si 112 litri congelatorului, acest model fiind destinat familiilor formate din 3-4 persoane. 

Compresor economic Digital Inverter

Samsung RB38T676DSA/EF are un compresor digital inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 245 kWh avand un cost lunar de aproximativ 12 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul este si foarte silentios, nivelul de 35 dB fiind mult mai scazut in comparatie cu cel al altor modele cu speficificatii similare. Sistemul de racire este mono cooling si utilizeaza tehnologia No Frost care nu permite formarea ghetii in congelator, eliminand necesitatea decongelarii manuale periodice. 

Compartimentare eficienta 

Spatiul frigorific dispune in partea superioara de 3 rafturi din sticla securizata si de un raft din plastic pentru sticlele de bauturi. In partea inferioara exista 2 compartimente:

 • Optimal Fresh+ cu sertar intreg sau impartit care permite setarea temperaturii pentru mentinerea prospetimii legumelor, fructelor sau carnii;
 • Humidity Fresh+ care permite setarea umiditatii cu ajutorul unui selector rotativ pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive.

Pe usa frigiderului exista ale 4 rafturi din plastic pentru borcane, sticle si recipiente de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel optim de vizibilitate in interior insa contribuie si la eficienta energetica buna a combinei. 

Congelatorul are o organizare clasica cu 3 sertare care permit si depozitarea alimentelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare este de 13 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 18 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB38T676DSA/F

Display digital extern

Panoul de control extern contine un display digital tactil cu afisaj albastru unde puteti vedea temperaturile din cele doua spatii interioare. Tot prin intermediul acestui display veti putea sa activati si functiile de racire si congelare rapida. Pe langa tehnologiile mentionate anterior, aceasta combina frigorific utilizeaza si tehnologia All Around Cooling care asigura o temperatura constanta prin introducerea aerului rece la nivelul fiecarui raft. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil 

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimente cu temperatura si umiditate ajustabila

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– sistemul de racire este mono cooling 

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Samsung RB38T676DSA/EF este o combina frigorifica eleganta cu o compartimentare moderna a spatiilor interioare si o eficienta energetica buna. Display-ul digital extern, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Samsung o alegere foarte buna pentru o bucatarie moderna. 

Tags: