Combina frigorifica Hotpoint XH9 T3U X review

Hotpoint XH9 T3U X
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Hotpoint XH9 T3U X este o combina frigorifica moderna, cu spatii interioare bine organizate si o eficienta energetica excelenta. Display-ul digital, nivelul redus al zgomotului si tehnologia Total No Frost sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Hotpoint. 

Eficienta energetica este unul din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont in alegerea unui aparat frigorific care este unul din cei mai mari consumatori de energie din orice casa. De exemplu, o combina frigorifica de generatie noua cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ sau A++ va avea costuri lunare de utilizare mult mai mici in comparatie cu un model incadrat in clasele inferioare. Pe langa costurile mai reduse, modelele performante utilizeaza si sisteme sau tehnologii moderne care permit mentinerea prospetimii alimentelor mai mult timp. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica cu eficienta energetica excelenta care este produsa de compania italiana Hotpoint. 

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T3U X

Combina frigorifica cu design elegant

Hotpoint XH9 T3U X este o combina frigorifica cu design elegant, finisaje din inox si manere orizontale integrate in partea exterioara a usilor. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta insa acestea nu sunt reversibile, astfel ca nu le veti putea modifica in functie de amenajarea spatiului disponibil. Combina are dimensiuni de 59.6 x 67.7 x 201 cm si un volum total de 368 litri din care spatiul frigorific are alocati 264 litri iar congelatorul diferenta de 104 litri. 

Eficienta energetica A+++

Hotpoint XH9 T3U X are un compresor invertor Multi Power foarte economic, consumul anual de 187 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica: A+++, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 10 lei. Pe langa eficienta energetica foarte buna, compresorul este si foarte silentioas, nivelul de 37 dB fiind unul din cele mai reduse de pe piata la momentul actual. 

Frigider cu 2 sertare

Frigiderul are o compartimentare moderna cu 2 sertare, 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase si un raft din sarma pentru sticlele de vin si alte bauturi. Primul compartiment pastreaza un nivel optim de umiditate pentru ca legumele si fructele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Al doilea compartiment permite setarea temperaturilor in functie de tipul alimentelor pastrate (congelate, refrigerate sau proaspete). Pe usa frigiderului se afla 4 rafturi din plastic care ofera un spatiu ideal pentru pastrarea sticlelor, cutiilor sau borcanelor de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de vizibilitate in frigider iar panoul de control digital permite setarea facila a temperaturilor in cele doua spatii interioare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Hotpoint XH9 T3U X

Congelator compact

Congelatorul este impartit in 3 sertare din care cele inferioare sunt mai mari, permitand depozitarea unor caserole sau alimente mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 10 Kg in 24 de ore este una destul de buna, la fel ca si autonomia de 17 ore in cazul unei pene de curent. Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Total No Frost care nu permite formarea ghietii in spatiile interioare sau Air Ventilation care asigura o distribuire uniforma a aerului rece in frigider si congelator.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital interior

+ frigider bine compartimentat

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem Total No Frost

Puncte slabe

– pretul intreg depaseste 3000 de lei

Concluzii

In concluzie, Hotpoint XH9 T3U X este o combina frigorifica moderna, cu spatii interioare bine organizate si o eficienta energetica excelenta. Display-ul digital, nivelul redus al zgomotului si tehnologia Total No Frost sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Hotpoint. 

Manual de utilizare Hotpoint XH9 T3U X