Combina frigorifica Samsung RB37K63632C/EF review

Samsung RB37K63632C/EF
  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii si sisteme
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Samsung RB37K63632C/EF este o combina frigorifica cu design premium si spatii interioare bine organizate. Consumul redus de energie, panoul de control cu display digital, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Samsung. 

Daca doriti sa va amenajati sau sa va renovati bucataria si sa optati pentru un design mai deosebit, va trebui sa luati in considerare si achizita unor aparate electrocasnice noi care sa integreze in noul decor. Astfel, pentru un decor modern sau minimalist veti putea opta pentru aparate electrocasnice argintii, gri sau negre, cu finisaje lucioase si elemente decorative cromate. Chiar daca veti face alegerea in functie de design, va trebui sa tineti cont si de anumite aspecte precum eficienta energetica, nivelul zgomotului sau sistemele si tehnologiile utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu design modern si specificatii tehnice bune care este produsa de Samsung. 

Combina frigorifica Samsung RB37K63632C/EF

Combina frigorifica eleganta

Samsung RB37K63632C/EF este o combina frigorifica cu un design elegant de culoare neagra si usa din sticla cu finisaje lucioase. Usile au manere orizontale incorporate decorate cu elemente cromate si se deschid spre dreapta, directia putand fi modificata in functie de necesitati. Acest model are dimensiuni de 60 x 68.9 x 200 cm si un volum net de 367 litri din care 269 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 98 de litri celui de congelare. 

Compresor cu eficienta energetica buna

Samsung RB37K63632C/EF are un compresor Digital Inverter cu un consum energetic anual de 259 kWh care este incadrat in a doua clasa de eficienta A++, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 14 lei. Un alt atu al acestui model este nivelul zgomotului de doar 38 dB, care nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre livingroom sau hol.

Spatiu de refrigerare cu origanizare inteligenta

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu ajutorul a doua rafturi din sticla securizata din care unul este Slide&Fold, putand sa fie pliat pentru a putea depozita vase si recipiente mai inalte. In partea inferioara exista un compartiment Fresh Zone care mentine o temperatura constanta pentru ca produsele din carne sau peste sa isi pastreze savoarea. Sub acest compartiment exista un altul pentru legume si fructe, care ofera un nivel optim de umiditate pentru ca proprietatile nutritive sa fie pastrate mai mult timp.

Sticlele si alte recipiente vor putea fie depozitate pe raftul din sarma sau pe cele 6 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Partea din spate a frigiderului este acoperita cu o protectie metalica prin care se mentine o temperatura redusa chiar si in cazul deschiderii frecvente a usii. Iluminatul ambiental cu LED ofera o lumina optima atat pentru interiorul frigiderului cat si pentru bucatarie iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de o alarma sonora.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB37K63632C/EF

Congelator bine compartimentat

Congelatorul este impartit in 3 compartimente cu dimensiuni diferite in care veti putea putea sa pastrati si caserole sau cutii cu dimensiuni mai mari. Capacitatea de congelare de 13 Kg in 24 de ore este foarte buna iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 16 ore. 

Panou de control cu display digital

Panoul de control are un display digital cu touch si afisaj albastru care permite setarea facila a temperaturilor din frigider si congelator, activarea modului de vacanta sau conectarea la smartphone prin intermediul aplicatiei SmartThings App Support. Fiind un model premium aceasta combina utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum No Frost care previne formarea de gheata, All-around care raceste suprafata frigiderului in mod egal sau SpaceMax care maximizeaza volumul spatiilor interioare. 

Puncte tari

+ design premium

+ display digital exterior

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ spatiu de refrigerare cu o compartimentare inteligenta

+ tehnologii si functii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Samsung RB37K63632C/EF este o combina frigorifica cu design premium si spatii interioare bine organizate. Consumul redus de energie, panoul de control cu display digital, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Samsung. 

Manual Samsung RB37K63632C/EF