Combina frigorifica Beko RCNA366E30ZXR review

  • Design
    (4.8)
  • Consum
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Beko RCNA366E30ZXR este o combina frigorifica moderna, cu o compartimentare buna a spatiilor interioare si un consum redus de energie. Display-ul digital, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei combina frigorifice produse de Beko.

Aparatele frigorifice noi au un consum mult mai redus in comparatie cu modelele mai vechi, dar folosesc si tehnologii moderne care permit pastrarea proprietatilor alimentelor o perioada mai lunga de timp. O combina frigorifica moderna va avea atat un design elegant dar si un panou de control exterior care va permite setarea cu usurinta a temperaturilor din frigider si congelator. In interiorul unelor modele mai noi se gaseste pe langa compartimentul de legume si unul pentru pastrarea produselor cu o durata scurta de viata precum carne sau peste. In continuare, va vom prezenta o combina frigorifica moderna cu specificatii excelente care este produsa de Beko.

Combina frigorifica Beko RCNA366E30ZXR

Combina frigorifica eleganta

Beko RCNA366E30ZXR este o combina frigorifica cu un design elegant din inox de culoare inchisa cu un ornament argintiu in partea inferioara a usii frigiderului. Usile au manere orizontale incorporate si deschidere spre dreapta, la un unghi de 90 de grade, care insa se poate modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 66.5 x 186 cm si un volum net total de 324 de litri, fiind ideal pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Eficienta energetica buna si zgomot redus

Beko RCNA366E30ZXR are un singur compresor cu un consum anual de energie de 270 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++. Nivelul de zgomot de 40 dB este de asemenea unul redus, ceea ce inseamna ca nu il veti auzi nici daca bucataria este deschisa spre hol sau living.

Frigider incapator

Frigiderul are o capacitate de 215 litri si este compartimentat cu ajutorul a doua rafturi din sticla securizata ajustabila pe inaltime, pe care veti putea pastra o cantitate de alimente de pana la 25 de Kg. In partea inferioara se afla un compartiment pentru fructe si legume, care asigura o umiditate constanta necesara pentru pastrarea prospetimii acestora. Deasupra, se afla un alt compartiment care are o temperatura constanta de 0 grade Celsius, in care veti putea pastra carnea, pestele sau branzeturile pe care le veti prepara intr-un timp mai scurt. Pe usa frigiderului se gasesc 3 rafturi din plastic unde veti putea depozita atat sticlele si recipientele cu bauturi, cat si borcane sau suportul de oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de lumina chiar si pentru compartimentele inferioara dar contribuie si la consumul redus de energie al combinei.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNA366E30ZXR

Congelator compact

Congelatorul cu volum de 109 litri are o organizare standard cu 3 compartimente in care veti putea sa pastrati diferite tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Compartimentul din partea superioara beneficiaza de un ventilator care ii permite sa congeleze alimentele cu 100% mai rapid decat in celelalte compartimente. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este destul de redusa, insa autonomia de 33 de ore in cazul unei pene de curent este foarte buna.

Tehnologii si functii moderne

Panoul de control este situat in partea superioara a usii frigiderului si are un display digital si mai multe butoane cu touch pentru setarea temperaturilor interioare dar si a functiile si optiunilor disponibile. Fiind un model de generatie noua, aceasta combina dispune de mai multe tehnologii si functii moderne precum NeoFrost Dual Cooling care utilizeaza curenti de aer independenti pentru frigider si congelator, racire si congelare rapida sau filtru cu carbon pentru eliminarea mirosurilor. Daca veti achizitiona acest model in lunile care urmeaza veti beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design elegant din inox inchis la culoare

+ display digital

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ compartimentare foarte buna

+ sistem de iluminare bun

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este in concordanta cu specificatiile

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA366E30ZXR este o combina frigorifica moderna, cu o compartimentare buna a spatiilor interioare si un consum redus de energie. Display-ul digital, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei combina frigorifice produse de Beko.