Beko RCSA406K40WRN, Combina frigorifica, 386 litri, Clasa A++, 38 dB – Pareri si Review

🥇 Beko RCSA406K40WRN - 386 l, Clasa A++, 38 dB, Voice Recorder
Combina frigorifica Beko RCSA406K40WRN

Product Name: Beko RCSA406K40WRN

Product Description: Beko RCSA406K40WRN este o combina frigorifica cu volum de 386 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are un display digital extern si un nivel al zgomotului de 38 dB.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Beko RCSA406K40WRN este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control cu display digital extern si extragarantia de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Beko. 

Pros

+ design elegant

+ display digital extern

+ functie Voice Recorder

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimentare eficienta a spatiului frigorific

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– lipsa tehnologiei No Frost

– lipsa functiilor de racire si congelare rapida

Aparatele frigorifice influenteaza designul din bucatarie, de aceea va trebui sa alegeti un model cu finisaje complementare cu decorul. Odata stabilita culoarea, va trebui sa va indreptati atentia asupra specificatiilor tehnice precum eficienta energetica, nivelul zgomotului sau tipul sistemului de racire. Nu uitati de compartimentarea spatiilor interioare, care trebuie sa asigure conditii optime de pastrare atat pentru alimentele proaspete cat si pentru cele congelate. Beko RCSA406K40WRN este o astfel de combina frigorifica cu design elegant si specificatii tehnice buna iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia. 

Combina frigorifica Beko RCSA406K40WRN

Beko RCSA406K40WRN – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Beko RCSA406K40WRN are un design elegant alb cu elemente decorative cromate care marcheaza cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, insa acestea sunt reversibile, putand fi modificate destul de usor. Volumul net total este de 386 de litri si este impartit astfel: 266 litri pentru spatiul de refrigerare si 120 litri pentru cel de congelare. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 66.5 x 203.2 cm, accesul la rafturile superioare nefiind tocmai facil. 

Eficienta energetica A++

Beko RCSA406K40WRN are un compresor cu eficienta energetica incadrata in a doua cea mai buna clasa A++. Consumul anual prezentat de producator este de 247 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar estimativ de 14.5 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 38 dB, o valoare comparativa cu cea a altor modele cu volum similar precum Beko RCNA406E40ZXBRN, Arctic AK60406M40NFMT sau Beko RDNE505E30ZXBN. Din pacate, sistemul de racire nu utilizeaza tehnologia No Frost, astfel ca va trebui sa dezghetati manual congelatorul periodic pentru a asigura functionarea corecta. 

Compartimentare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o compartimentare clasica, in partea inferioara existand un compartiment inchis iar deasupra acestuia 4 rafturi din sticla securizata. Compartimentul asigura conditii optime de umiditate pentru fructe si legume, care isi vor pastra proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic, unde se pot pastra sticlele, borcanele sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel bun de lumina in interior, dar contribuie si la eficienta energetica buna a combinei.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente care permit pastrarea carnii si a pestelui seprarat de celelalte alimente, evitand astfel schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este destul de buna iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de cel mult 33 de ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCSA406K40WRN

Display digital extern

Panoul de control extern are un display digital alb care afiseaza ora sau temperatura din cele doua spatii interioare. Display-ul dispune de functia Voice Recorder care permite inregistrarea si redarea unui mesaj de cel mult 60 de secunde. Un alt aspect negativ al acestui model este lipsa functiilor de racire si congelare rapida sau a modului vacanta. Daca veti cumpara acest frigider in perioada urmatoare veti putea beneficia de o extragarantie de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital extern

+ functie Voice Recorder

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimentare eficienta a spatiului frigorific

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– lipsa tehnologiei No Frost

– lipsa functiilor de racire si congelare rapida

Concluzii

Concluzionand, Beko RCSA406K40WRN este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control cu display digital extern si extragarantia de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Beko. .

Manual de utilizare Beko RCSA406K40WRN

Manual Combina Frigorifica … by Perfectreview