Hotpoint HAFC9TO32S, Combina Frigorifica, 367 litri, Clasa E, Total No Frost – Pareri si Review

Hotpoint HAFC9TO32S - 367 litri, Clasa E, 40 dB, Total No Frost
Combina frigorifica Hotpoint HAFC9TO32SK

Product Name: Hotpoint HAFC9TO32S

Product Description: Hotpoint HAFC9TO32S este o combina frigorifica cu volum de 367 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina are un nivel al zgomotului de 40 dB si dispune de un sistem de racire Total No Frost.

Brand: Hotpoint

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.3

Sumar

Hotpoint HAFC9TO32S este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Panoul de control extern, sistemul de racire Total No Frost si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta combina frigorifica din portofoliul Hotpoint Ariston o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Pros

+ design elegant

+ panou de control extern

+ spatiu frigorific bine organizat

+ sistem de racire Total No Frost

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E

– nivelul zgomotului nu este foare redus

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Combina frigorifica este unul din cele mai importante aparate electrocasnice, atat prin prisma consumului energetic cat si al costului de achizitie. Pentru a face o alegere pe care sa nu o regretati, va trebui sa tineti cont de mai multe aspecte importante precum volumul net, eficienta energetica, compartimentarea spatiilor interioare sau nivelul zgomotului. Nu in ultimul rand, designul va trebui sa fie complementare decorului din bucatarie. Hotpoint HAFC9TO32S este o combina frigofica eleganta si cu specificatii tehnice bune, iar in continuare veti gasi o scurta prezentare a acesteia. 

Combina frigorifica Hotpoint HAFC9TO32SK

Hotpoint HAFC9TO32S – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Hotpoint HAFC9TO32S are un design modern cu finisaje Silver Black si panou de control extern in partea superioara a usii. Manerele verticale incorporate contribuie la eleganta combinei, care se va putea instala in orice bucatarie noua sau recent renovata. Volumul net este de 367 litri din care frigiderul are alocati 263 litri iar congelatorul 104 litri, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Dimensiunile combinei sunt de 59.6 x 67.8 x 202.7 cm, accesul la rafturile superioare fiind mai dificil pentru copii. Alte combine frigorifice cu finisaje similare sunt: LG GBB62PZHMN, Bosch KGE49AICA sau Samsung RB38T600DB1/EF

Sistem Total No Frost

Hotpoint HAFC9TO32S are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E (fost clasa A++). Consumul anual este estimat de producator la 254 kWh, ceea ce inseamna un cost estimativ lunar cu energia consumata de 17 lei. Nivelul zgomotului este 40 dB, o valoare usor mai mare decat a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire Total No Frost asigura atat mentinerea temperaturii constante si recuperarea rapida a temperaturii cat si impiedica formarea ghetii in congelator, care nu va mai trebui dezghetat manual.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Hotpoint HAFC9TO32SK

Organizare moderna a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o organizare eficienta, cu doua compartimente, trei rafturi din sticla securizata si unul metalic pentru sticle. Primul compartiment Fresh Zone care permite ajustarea umiditatii in functie de tipul fructelor si legumelor pe care doriti sa le pastrati. Al doilea compartiment mentine o temperatura constanta de 0° C, ideala pentru alimentele proaspete precum branzeturi, carne sau peste. Rafturile din sticla si cel metalic se pot ajusta pe inaltime sau se pot scoate pentru a face loc alimentelor mai voluminoase. Pe usa frigiderului sunt alte 5 rafturi de dimensiuni diferite, unde veti putea pastra, borcanele si cutiile mai mici. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, unde veti putea pastra atat legume, carne si peste cat si deserturi fara riscul schimbului de mirosuri. Panoul de control are selectoare tactile care permit modificarea facila a temperaturilor din frigider sau congelator. Tot de aici veti putea activa si functia de congelare rapida pentru alimentele cu o perisabilitate ridicata. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control extern

+ spatiu frigorific bine organizat

+ sistem de racire Total No Frost

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E

– nivelul zgomotului nu este foare redus

Concluzii

In concluzie, Hotpoint HAFC9TO32S este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Panoul de control extern, sistemul de racire Total No Frost si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta combina frigorifica din portofoliul Hotpoint Ariston o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.