Combina frigorifica Whirlpool W5 821E OX review

Whirlpool W5 821E OX
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Whirlpool W5 821E OXย  este o combina frigorifica eleganta, cu spatii interioare generoase si bine organizate. Eficienta energetica buna, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifica produse de Whirlpool.

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea unui aparat frigorific trebuie sa fie facuta in primul rand in functie de volumele spatiilor de refrigerare si de congelare care vor trebui sa fie suficient de incapatoare pentru depozitarea alimentelor pentru intreagai familie. Totusi, pe langa volum, va trebui sa tineti cont si de alte aspecte precum eficienta energetica, designul exterior, compartimentarea spatiilor sau nivelul zgomotului. In plus, functiile suplimentare si tehnologiile moderne va vor ajuta sa economisiti energie si sa prelungiti durata de pastrare a alimentelor. In continuare, va vom prezenta o combina frigorifica cu specificatii excelente care este produsa de Whirlpool.

Combina-frigorifica-Whirlpool-W5-821E-OX

Combina frigorifica din inox

Whirlpool W5 821E OX este o combina frigorifica cu un design minimalist din inox anti-amprenta. Manerele orizontale sunt incorporate in cele doua usi care sunt reversibile, directia de deschidere putand sa fie modificata in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 66.3 x 188.8 cm iar volumul net total este de 339 litri din care spatiului de refrigerare ii sunt alocati 228 litri si celui de congelare 111 litri. 

Motor cu eficienta energetica A++

Whirlpool W5 821E OX are un motor de generatie noua cu o eficienta energetica buna si un nivel redus al zgomotului de functionare. Consumul energetic anual de 243 kWh este incadrat in a doua cea mai buma clasa de eficienta energetica A++, iar costul lunar de utilizare este de cel mult 13 lei. In ceea ce priveste zgomotul, acest nivel are un nivel de 39 dB ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati chiar daca dormitoarele se afla in apropierea bucatariei. 

Frigider cu organizare eficienta

Frigiderul este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata pe care puteti pastra o cantitate mare de alimente. In partea de jos exista un compartiment Fresh Box care ofera conditii ideale de temperatura si umiditate pentru ca fuctele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic transparent unde veti putea pastra sticle, borcane sau cutii de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna atat in partea superioara cat si in zona compartimentului de fructe si legume. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool-W5-821E-OX

Congelator cu sertare mari

Congelatorul este impartit in 3 sertare din care cel din mijloc este cel mai spatios, permitand caserolelor sau alimentelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 5 Kg este destul de redusa daca ne raportam la volumul congelatorului iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 24 de ore. 

Tehnologie Al 6-lea simt

Panoul de control este electronic si permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii. Acest model utilizeaza tehnologia Al 6-lea simt care detecteaza constant variatiile de temperatura ajustand temperatura in functie de acestea. In plus, aveti la dispozitie functii de racire si congelare rapida care vor preveni deterioarea alimentelor perisabile.

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ sistem de iluminare cu LED

+ tehnologie Al 6-lea simt

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– panou de control este in interior

Concluzii

In concluzie, Whirlpool W5 821E OX  este o combina frigorifica eleganta, cu spatii interioare generoase si bine organizate. Eficienta energetica buna, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifica produse de Whirlpool.

Manual Whirlpool W5 821E OX