Candy CHSVN 174X, Side by Side, Clasa A++, 521 litri, No Frost – Pareri si Review

🥇 Candy CHSVN 174X - 521 litri, Clasa A++, No Frost, 42 dB, iluminare cu led
Side by side Candy CHSVN 174X

Product Name: Candy CHSVN 174X

Product Description: Candy CHSVN 174X este un side by side cu volum de 521 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Acest model dispune de un display digital extern, are un nivel al zgomotului de 42 dB si utilizeaza un sistem de racire No Frost.

Brand: Candy

Offer price: https://www.emag.ro/side-by-side-candy-521-l-clasa-a-no-frost-h-177-cm-inox-chsvn-174x/pd/DBFW72MBM/?psid=8222128&utm_source=profitshare&utm_medium=direct_link

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Tehnologii si sisteme
    (4)
  • Raport calitate/pret
    (4.3)
4.3

Sumar

Candy CHSVN 174X este un side by side elegant cu volum generos si eficienta energetica buna. Tehnologia No Frost, sistemul de iluminare cu led si display-ul digital extern sunt alte argumete favorabile achizitionarii acestui side by side produs de Candy. 

Pros

+ design modern

+ eficienta energetica A++

+ frigider cu volum generos

+ sistem de iluminare Sky led

+ display digital extern

+ nivel rezonabil al zgomotului

Cons

– lipsa unor tehnologii moderne

– pretul intreg este mare

Combinele frigorifice side by side ofera cele mai generoase spatii de refrigerare si congelare dintre toate aparatele frigorifice. Un astfel de aparat frigorific permite pastrarea unor cantitati mari de alimente proaspete si congelate, fiind destinate utilizarii de catre familiile mai numeroase. Pe langa volumul generos, cele mai noi side by side-uri dispun de finisaje elegante si care le permit integrarea in orice bucatarie moderna. Un astfel de side by side de generatie noua este si Candy CHSVN 174X a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Side by side Candy CHSVN 174X

Candy CHSVN 174X – side by side cu design modern

Candy CHSVN 174X este un side by side care are un design modern cu manere orizontale integrate si finisaje din inox. Display-ul digital situat pe usa congelatorului permite monitorizarea si modificarea facila a temperaturilor interioare. Volumul net este de 521 litri din care 344 litri sunt alocati spatiului frigorific si 177 litri celui de congelare. Un volum generos inseamna si dimensiuni mai mari (90.2 x 66 x 177 cm), aparatul frigorific necesitand un spatiu larg pentru instalare.

Eficienta energetica A++

Candy CHSVN 174X are un compresor cu eficienta energetica buna, consumul estimativ anual de 325 kWh fiind incadrat in clasa A++. Desi are un volum generos (precum alte frigidere side by side Beko GNO4331XPN, Candy CHSBSV 5172X sau Midea HC-689WENBEG), nivelul zgomotului de 42 dB este unul rezonabil, fiind mai redus in comparatie cu alte modele din generatie mai veche. Tehnologia No Frost asigura conditii optime de pastrare a alimentelor in cele doua spatii interioare, impiedicand si formarea ghetii in congelator. Alimentele vor putea fi pastrate o perioada cuprinsa intre 2 si 12 luni in congelator, in functie de specificul fiecaruia.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Candy CHSVN 174X

Spatii interioare cu o compartimentare similara

Spatiul frigorific dispune de 2 compartimente mari in partea inferioara care asigura conditii optime de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. In partea superioara exista 4 rafturi din sticla securizata care se vor putea ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, cutii sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare tip Sky led asigura conditii optime de vizibilitate chiar si pe timp de noapte.

Congelatorul are o compartimetara similara cu frigiderul, cu 2 compartimente in partea inferioara si 4 rafturi din sticla securizata in cea superioara. Capacitatea de congelare este de 10 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 10 ore.

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica A++

+ frigider cu volum generos

+ sistem de iluminare Sky led

+ display digital extern

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– lipsa unor tehnologii moderne

– pretul intreg este mare

Concluzii

Concluzionand, Candy CHSVN 174X este un side by side elegant cu volum generos si eficienta energetica buna. Tehnologia No Frost, sistemul de iluminare cu led si display-ul digital extern sunt alte argumete favorabile achizitionarii acestui side by side produs de Candy.