Combina frigorifica Toshiba GR-RB360WE-DMJ review

🥇 Toshiba GR-RB360WE-DMJ - Clasa A++, 316 litri, No Frost, 5 ani garantie
Combina frigorifica Toshiba GR-RB360WE-DMJ

Product Name: Toshiba GR-RB360WE-DMJ

Product Description: Toshiba GR-RB360WE-DMJ este o combina frigorifica cu volum de 316 litri si eficienta energetica A++.

Brand: Toshiba

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Tehnologii si sisteme
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Toshiba GR-RB360WE-DMJ este o ✅ combina frigorifica eleganta, cu ✅ eficienta energetica buna si sistem de iluminare cu led. Spatiul frigorific bine compartimentat, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Toshiba.

Eficienta energetica este unul din cele mai importante aspecte ce trebuie luate in considerare la achizitia unui aparat frigorific, care este unul din cei mai mari consumatori din casa. Cele mai noi modele de frigidere sau combine frigorifice au o eficienta energetica incadrata in clasele A++ sau A+++ dar si un design cu finisaje elegante, care se va integra usor intr-un decor modern sau minimalist. In plus, utilizarea unor tehnologii moderne va prelugi timpul de pastrare al alimentelor si proprietatile nutritive ale acestora o perioada mai lunga de timp. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu eficienta energetica buna produsa de Toshiba.

Combina frigorifica Toshiba GR-RB360WE-DMJ

Combina frigorifica eleganta

Toshiba GR-RB360WE-DMJ este o combina frigorifica cu finisaje gri inchis si display digital extern, care se va incadra perfect alaturi de alte electrocasnice negre, argintii sau din inox. Usile au manere orizontale integrate si se deschid spre dreapta, insa fiind reversibile se pot modifica in functie de necesitati. Combina frigorifica are o latime de 59.5 cm, o adancime de 63.5 cm si o inaltime de 201 cm, volumul total de 316 litri fiind impartit astfel: 219 litri spatiului de refrigerare si 97 litri celui de congelare.

Compresor cu eficienta energetica buna

Compresorul combinei Toshiba GR-RB360WE-DMJ este silentios si economic, consumul anual de 252 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul estimativ lunar fiind de aproximativ 14 lei. Nivelul zgomotului este de 40 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau living. Combina utilizeaza tehnologia No Frost, nefiind necesara dezghetarea manuala periodica pentru asigurarea functionarii corecte.

Spatiu frigorific cu 2 compartimente

Frigiderul dispune de 2 compartimente in partea inferioara unde veti putea sa pastrati in conditii optime de umiditate si temperatura fructele sau legumele. In partea superioara exista 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista 6 rafturi de marimi diferite unde veti putea pastra sticle, borcane sau cutii. Sistemul de iluminare cu LED contribuie la consumul redus de energie al combinei si asigura o vizibilitate buna chiar si pentru rafturile din partea inferioara. Congelatorul are 3 rafturi cu dimensiuni aproximativ egale care ofera un spatiu suficient de depozitare carnii si preparatelor din care, pestelui sau a deserturilor.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Combina frigorifica Toshiba GR-RB360WE-DMJ

Display digital extern

Panoul de control extern dispune de un display digital tactil cu afisaj albastru care permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum AlloyCooling care disipeaza caldura si asigura racirea uniforma in interior, Dual-Temp Control care asigura controlul precis al temperaturii sau Unique Cooling Zone care ofera o zona unica de racire (-3°C – +2°C) pentru carnea, pestele si branzeturile proaspete. Daca veti achizitiona aceasta combina in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ frigider bine compartimentat

+ sistem de iluminare cu led

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Toshiba GR-RB360WE-DMJ este o combina frigorifica eleganta, cu eficienta energetica buna si sistem de iluminare cu led. Spatiul frigorific bine compartimentat, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Toshiba.