Combina frigorifica LG GBB329DSDZ review

  • Design
  • Tehnologii
  • Pret
4.4

Sumar

LG GBB329DSDZ este o combina frigorifica mare, cu un design modern si un consum redus de energie. Folosind tehnologiile moderne dezvoltate de LG precum circularea multidirectionala a aerului si diagnosticarea automata aceasta combina poate fi o alegere buna atat din punct de vedere al eficientei cat si din punct de vedere estetic.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca aveti o bucatarie mobilata modern atunci ar trebui sa va cumparati si cele mai noi aparate electrocasnice. Acestea au designuri minimaliste cu display-uri mari cu LED, folosesc cele mai noi tehnologii si ofera conectivitate wi-fi pentru diagnosticare sau setarea unor parametri. Exista o multitudine de combine frigorifice moderne cu astfel caracteristici astfel ca va trebui sa va informati inainte de a cumpara. Pentru a face o alegere pe care sa nu o regretati stabiliti care caracteristici va intereaseaza cel mai mult. Poate va doriti un congelator mai mare, sau poate va intereseaza volumul compartimentului pentru fructe si legume. Luand in considerare si alte aspecte precum consumul, nivelul zgomotului sau producatorul vor ramane numai cateva modele din care va trebui sa alegeti.

Combina frigorifica LG GBB329DSDZ

Astazi va vom prezenta un review la combina frigorifica LG GBB329DSDZ. Aceasta combina are un design elegant de culoare gri cu finisaje de moderne si care se va incadra perfect atat in bucatariile clasice cat si in cele open space. In plus, manerele ascunse faciliteaza amplasarea combinei frigorifice cat mai aproape de un perete sau de mobilierul de bucatarie. Aceasta combina frigorifica are dimensiuni de 190.7 x 59.5 x 64.3 cm si este incadrata in clasa energetica A++ cu un consum anual de 236 kWh. Acest consum este cu 25% mai mic comparativ cu o combina de aceleasi dimensiuni incadrata in clasa energetica A. In plus, modelul GBB329DSDZ de la LG este destul de silentios, nivelul zgomotului de 45 dB fiind putin perceptibil.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Volumul total al combinei frigorifice este de 312 litri, din care frigiderul are 225 litri si congelatorul 87 litri. Panoul de control este format dintr-un display LED de culoare neagra care este situat in partea de sus a frigiderului. De aici puteti seta temperatura in frigider si congelator cu ajutorul celor petru senzori digitali pentru controlul temperaturii. In cazul in care veti lasa usa frigiderului deschisa o alarma va va anunta de acest lucru iar pentru protectia copiilor combina are un sistem de blocare a accesului acestora. In plus cu ajutorul sitemului Smart Diagnosys puteti detecta pana la 34 de erori de functionare a combinei frigorifice transmitand datele centrului de asistenta LG direct de pe telefonul dumneavoastra.

LG GBB329DSDZ

In frigider se gasesc doua rafturi reglabile pe inaltime din sticla care sunt foarte rezistente si se pot curata foarte usor. In plus aceste rafturi se fixeaza etans impiedicand varsarea lichidelor de pe un raft pe altul. Compartimentul pentru legume si fucte si cele 4 rafturi de pe usa sunt celelalte spatii de depozitare din frigider. Frigiderul este iluminat cu becuri cu LED care produc o lumina de calitate si au o durata de viata mai lunga. Compresorul Linear Inverter produce aer rece uscat constant care circula multidirectional si preintampina inghetarea. Veti putea astfel sa puneti diferite tipuri de alimente pe orice raft, deoarece in frigider va exista o temperatura unica. Congelatorul are trei sertare si beneficiaza de acelasi sistem de recirculare a aerului. Capacitatea maxima de congelare este de 8 Kg in 24 de ore iar in cazul unei defectiuni congelatorul poate conserva alimentele timp de 24 de ore.

Concluzionand, LG GBB329DSDZ este o combina frigorifica mare, cu un design modern si un consum redus de energie. Folosind tehnologiile moderne dezvoltate de LG precum circularea multidirectionala a aerului si diagnosticarea automata aceasta combina poate fi o alegere buna atat din punct de vedere al eficientei cat si din punct de vedere estetic.