Combina frigorifica Whirlpool W5 921C OX H review

Whirlpool W5 921C OX H
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.3

Sumar

Whirlpool W5 921C OX H este o combina frigorifica eleganta cu spatii generoase de congelare si refrigerare si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control cu display digital si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Whirlpool o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice moderne trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, atat din punct de vedere al specificatiilor tehnice cat si al designului. De exemplu o combina frigorifica va trebui sa aiba finisaje si elemente decorative elegante care sa se potriveasca cu designul bucatariei dar si o eficienta energetica buna sau un nivel redus al zgomotului. Alte aspecte importante sunt afisajul digital, functiile de racire si congelare rapida sau utilizarea unor tehnologii moderne care sa permite pastrarea alimentelor in conditii optime o perioada mai lunga de timp. In cele ce urmeaza va prezentam o astfel de combina frigorifica moderna care este produsa de Whirlpool.

Combina frigorifica Whirlpool W5 921C OX H

Combina frigorifica eleganta cu finisaje din inox

Whirlpool W5 921C OX H este o combina frigorifica spatioasa cu un design modern cu linii drepte si finisaje din inox anti-amprenta. Cele doua manere verticale permit deschiderea usoara a usilor inspre dreapta, insa directia poate fi schimbata in functie de compartimentarea bucatariei. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 66.3 x 200 cm si un volum net total de 372 litri din care spatiul de refrigerare are alocati 260 litri iar cel de congelare 111 litri.

Compresor cu eficienta energetica buna

Whirlpool W5 921C OX H are un compresor cu o eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul estimativ anual de 252 kWh avand un cost lunar de aproximativ 13.65 lei. Nivelul zgomotului de 39 dB este unul foarte redus astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca pastrati usa de la bucatarie deschisa. 

Spatiu frigorific cu organizare flexibila

Spatiul de refrigerare este foarte bine compartimentat, existand atat un raft metalic pentru sticlele cu bauturi cat si 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor sau alimentelor mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment Fresh Box care ofera conditii ideale pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor mai multe zile. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic transperent unde veti putea pastra atat cutii si caserole mai mici, cat si borcane sau sticle de diferite marimi. Eficienta energetica buna este obtinuta si cu ajutorul sistemului de iluminare cu LED care ofera o vizibilitate buna in interior. In cazul in care veti uita usa de la frigider deschisa, veti fi atentionati de un semnal sonor. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool W5 921C OX H

Congelator cu 3 sertare

Spatiul de congelare are o compartimentare clasica cu 3 sertare, cel din mijloc fiind cel mai spatios. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este excelenta iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele din congelator vor fi pastrate in conditii optime cel mult 24 de ore. 

Al 6-lea simt si alte tehnologii moderne

Panoul de control are un display cu afisaj monocolor si butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii. In plus aveti la dispozitie si functii de racire si congelare rapida care nu vor permite alimentelor perisabile sa se altereze. Cele mai importante tehnologii folosite de acest model sunt Al 6-lea simt care ajusteaza constant temperatura interioara in functie de cea exterioara sau Energy Saving va ajuta sa economisiti energie prin recuperarea ultra rapida de temperatura. 

Puncte tari

+ finisaje din inox anti-amprenta

+ display digital cu touch

+ eficienta energetica buna

+ frigider bine organizat

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Whirlpool W5 921C OX H este o combina frigorifica eleganta cu spatii generoase de congelare si refrigerare si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control cu display digital si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Whirlpool o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Manual Whirlpool W5 921C OX H