Whirlpool WB70E972X, Combina Frigorifica, 444 litri, Clasa E, Total No Frost – Pareri si Review

▷ Whirlpool WB70E972X , Combina Frigorifica, 444 litri, Clasa E, 40 dB, Total No Frost ▷ Pareri ▷ Review
Combina frigorifica Whirlpool WB70E972X

Product Name: Whirlpool WB70E972X

Product Description: ▷ Whirlpool WB70E972X este o combina frigorifica cu volum net de 444 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si are un nivel al zgomotului de 40 dB.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.4

Sumar

Whirlpool WB70E972X este o combina frigorifica cu volum generos si design elegant. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, panoul extern de control si tehnologia al 6-lea Simt sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design elegant cu manere verticale;

+ panou de control extern;

+ organizare eficienta a spatiului frigorific;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ tehnologie Al 6-lea simt;

+ functii de racire rapida si economisire energie.

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului este putin mai ridicat;

– pretul este pe masura specificatiilor.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice mari influenteaza designul din bucatarie, de aceea este indicat sa alegeti modele cu finisaje complementare decorului. De exemplu, o combina frigorifica cu finisaje din inox, se va incadra perfect intr-o bucatarie moderna, cu mobilier gri sau argintiu. Totusi, pe langa design, va trebui sa luati in considerare si alte specificatii precum eficienta energetica, sistemul de racire, nivelul zgomotului sau compartimentarea spatiilor interioare. Whirlpool WB70E972X este o combina frigorifica eleganta si cu volum generos, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Whirlpool WB70E972X

Whirlpool WB70E972X – desig, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Whirlpool WB70E972X are un design modern cu finisaje din inox, si manere orizontale in partea exterioara a usilor. Usile sunt reversibile si beneficiaza de un tratament anti-amprenta, fiind mult mai usor de curatat. Volumul combinei este unul generos, cei 444 litri fiind alocati astfel: 300 litri pentru spatiul frigorific si 144 litri pentru cel de congelare. 

Un volum generos inseamna insa si dimensiuni mai mari (70 x 75.5 x 195.5 cm), astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai larg pentru instalare. Alte modele de combine frigorifice cu volum mai generos pe care le-am analizat sunt: 

Eficienta energetica, sistem de racire si zgomot

Whirlpool WB70E972X are un compresor cu eficienta energetica incadrat in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual este estimat la 291 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de cel mult 22 de lei. Nivelul zgomotului este de 40 dB, o valoare putin mai mare decat a altor combine frigorifice de generatie noua. Sistemul de racire Total No Frost utilizeaza senzori inteligenti pentru reducerea fluctuatiilor de temperatura, asigurand un nivel optim de umiditate in frigider si impiedicand formarea ghetii in congelator. 

Compartimentare frigider si congelator

Combina Whirlpool WB70E972X

Spatiul frigorific are o organizare moderna care include doua compartimente, doua rafturi din sticla securizata si un raft metalic pentru sticlele cu vin. Primul compartiment Fresh Box asigura un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Al doilea compartiment Activ0° asigura o temperatura constanta intre 0 si 1 grad Celsius, care este ideala pentru alimentele proaspete precum carne, branzeturi sau peste.

Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic unde puteti pastra cutiile, sticlele sau borcanele de diferite marimi. Gratie sistemului Space Managenent rafturile din frigider pot fi ajustate pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. 

Congelatorul este impartit in 3 sertare din plastic transparent, astfel ca veti putea pastra alimentele pe categorii, pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este foarte generoasa iar in cazul unei pene de curent, autonomia este de cel mult 19 ore.

Panou de control, functii si garantie

Whirlpool WB70E972X

Panoul de control extern are selectoare tactile care permit modificarea temperaturii din frigider si congelator in 5 trepte. Tot de aici puteti activa functiile suplimentare de racire rapida si de economisire a energiei, atunci cand nu utilizati combina frigorifica o anumita perioara de timp. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna in intreg spatiul frigorific.

Acest model utilzeaza si tehnologia Al 6-lea Simt dezvoltata de Whirlpool, care asigura un control constant al temperaturilor din cele doua spatii interioare, reducand in acelasi timp si consumul energetic. Aceasta combina beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, care poate fi insa extinsa la un cost suplimentar. 

Puncte tari

+ design elegant cu manere verticale;

+ panou de control extern;

+ organizare eficienta a spatiului frigorific;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ tehnologie Al 6-lea simt;

+ functii de racire rapida si economisire energie.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului este putin mai ridicat;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WB70E972X este o combina frigorifica cu volum generos si design elegant. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, panoul extern de control si tehnologia al 6-lea Simt sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool. 

Manual de utilizare Whirlpool WB70E972X