Dezumidificator Turbionaire SENSO 12 review

๐Ÿฅ‡ Turbionaire SENSO 12
  • Eficienta
  • Functii si optiuni
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Turbionaire SENSO 12 este un dezumidificator de aer cu design modern care poate elimina pana la 12 litri de apa in 24 de ore. Panoul de control cu display digital, cele 3 moduri de functionare si raportul excelent dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui dezumidificator produs de Turbionaire.ย 

ยป Nu ratati reducerile la produsele din campania Totul sub 120 lei de la eMag
Click aici pentru oferta

Gradul mare de umiditate din case poate sa provoace probleme de sanatate copiilor si persoanelor sensibile cauzate de bacterii si mucegaiuri. Cea mai eficienta metoda de a asigura un nivel optim de umiditate in spatiile interioare este utilizarea unui dezumidificator. Aceste aparate contin un higrostat electronic care verifica umiditatea din camere si o elimina prin condensare. In plus, gratie filtrelor performante, veti avea in case un aer mai curat, fara praf si alergeni. In cele ce urmeaza va vom prezenta un dezumidificator produs de Turbionaire care are recenzii foarte bune de la clientii care l-au achizitionat.

=>Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

Dezumidificator de aer Turbionaire SENSO 12

Dezumidificator cu design elegant

Turbionaire SENSO 12 este un dezumidificator de aer cu design modern alb-negru si display digital in partea superioara. Aparatul are un indicator luminos circular care isi schimba culoarea in functie de nivelul umiditatii (albastru – umiditate scazuta, verde – umiditate normala si rosu – umiditate crescuta). Cele 4 roti multidirectionale si manerul incorporat asigura transferarea facila a dezumidificatorului dintr-o camera in alta iar rezervorul de colectare are un volum generos de 2 litri. Acest model are o greutate de 11 Kg si dimensiuni de 22 x 25.5 x 46 cm, astfel ca nu va ocupa un spatiu prea mare.

Flux puternic de aer

Turbionaire SENSO 12 are o putere de 185 W si poate dezvolta un flux de aer de pana la 120 m3/h care permite eliminarea unei cantitati de 12 litri de apa intr-o zi. Ventilatorul aparatului poate fi setat in 2 trepte iar filtrul lavabil capteaza particulele de praf si alergeni din aerul reemis. Higrostatul electronic asigura masurarea permanenta a umiditatii, aparatul putand fi setat sa se porneasca automat atunci cand aceasta este crescuta. Nivelul zgomotului de 36 dB nu este unul foarte redus, astfel ca poate fi deranjant mai ales atunci cand va odihniti. 

โ‡’ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Turbionaire SENSO 12

Panou de control cu display digital

Panoul de control situat in partea superioara dispune de un display digital care afiseaza umiditatea in timp real si 6 butoane care permit activarea unor functii sau optiuni suplimentare. Veti putea alege atat durata de functionare cu ajutorul timerului sau unul din cele 3 moduri de functionare disponibile (auto, continuu sau noapte). Alte optiuni utile sunt blocarea accesului copiilor la meniu, setarea umiditatii dorite sau avertizarea luminoasa atunci cand rezervorul este plin. In cazul in care doriti, aparatul poate fi utilizat si pentru uscarea hainelor prin utilizarea modului de dezumidificare continua. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ flux puternic de aer

+ 3 moduri de functionare

+ filtru lavabil

+ functii utile

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Turbionaire SENSO 12 este un dezumidificator de aer cu design modern care poate elimina pana la 12 litri de apa in 24 de ore. Panoul de control cu display digital, cele 3 moduri de functionare si raportul excelent dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui dezumidificator produs de Turbionaire. 

Manual de utilizare Turbionaire SENSO 12