Philips AMF220/15, Purificator de aer 3 in 1, 165 m3/h, Filtru HEPA – Pareri si Review

Philips AMF220/15 - 2200 W, 3 setari de turatie, 61 dB, filtru in 3 niveluri
Purificator de aer Philips AMF220/15

Product Name: Philips AMF220/15

Product Description: Philips AMF220/15 este un purificator multifunctional de aer cu putere de 2200 W si flux de aer de 165 m3/h. Purificatorul dispune de 3 trepte de ventilatie si de o filtrare a aerului in 3 niveluri.

Brand: Philips

 • Design
  (4.9)
 • Putere
  (4.6)
 • Functii si optiuni
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Philips AMF220/15 este un purificator de aer cu dimensiuni compacte si flux puternic de aer. Filtrarea in 3 niveluri, optiunile de incalzire si racire a aerului si afisajul in culori fac din acest purificator de aer o alegere excelenta pentru camerele cu dimensiuni medii.

Pros

+ design modern

+ display digital in culori

+ flux puternic de aer

+ filtrare in 3 niveluri

+ senzor de calitate a aerului

+ telecomanda ergonomica

Cons

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

– nivelul zgomotului este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Filtrarea aerului a devenit o necesitate in orasele mari, unde nivelul de poluare este destul de ridicat. Chiar daca exista mai multe aparate multifunctionale care permit filtrarea aerului (aparate de aer conditionat, umidificatoare sau dezumidificatoare de aer) cea mai buna solutie este oferita de purificatoarele de aer. Aceste aparate dispun de sisteme performante de filtrare care capteaza atat praful si alergenii din aer, dar si gazele nocive si mirosurile neplacute. Philips AMF220/15 este un purificator performant de aer iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

=>Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

Purificator de aer Philips AMF220/15

Philips AMF220/15 – purificator performant de aer

Purificatorul de aer Philips AMF220/15 are un design modern, cu carcasa circulara si display digital in partea centrala. Purificatorul este unul fara palete, asigurand astfel un flux constand de aer si o siguranta sporita. In plus, partea superioara oscileaza la 350 de grade, asigurand improspatarea aerului in intreaga incapere. Acest model are dimensiuni de 59 x 25 x 25 cm si o greutate de 4.9 Kg, putand sa fie transportat destul de usor dintr-o camera in alta. Alte purificatoare performante care ofera un raport bun intre calitate si pret sunt: Toshiba CAF-X83XPL, Viomi Smart Air sau Samsung AX40R3030WM/EU.

3 setari de turatie

Philips AMF220/15 are o putere de 2200 W care permite dezvoltarea unui flux de aer de 165 m3/h. Acest flux poate acoperi orice incapere cu suprafata de pana la 20 de metri patrati in doar 17.5 minute. Pe langa optiunea de filtrare a aerului, aparatul permite atat racirea cat si incalzirea acestuia. Atat racirea cat si incalzirea se fac in 3 niveluri: 7.5 W, 15 W si 25 W respectic 1250 W, 1500 W si 2200 W. Nivelul zgomotului este de pana la 61 dB, astfel ca nu il veti putea folosi pe timpul noptii. 

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Philips AMF220/15

Filtrare in 3 etapte

Filtrarea aerului reemis se realizeaza in 3 etape: prefiltrul capteaza particulele mari de praf, filtrul HEPA capteaza alergenii, bacteriile, agentii poluanti si particulele mici de praf iar filtrul de carbon activ opreste mirosurile neplacute si gazele nocive. Cele 3 filtre elimina pana la 99.95% dintre particulele de praf si alergeni cu dimensiuni de 0.003 microni. Aparatul este dotat cu un senzor de calitate a aerului si cu un afisaj in culori (de la albastru la rosu) care va instiinteaza atunci cand trebuie sa il porniti. Controlul aparatului se face prin intermediul unei telecomenzi magnetice care poate fi pastrate in suportul special in partea din spate. Functiile optionale includ un temporizator si modul nocturn. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital in culori

+ flux puternic de aer

+ filtrare in 3 niveluri

+ senzor de calitate a aerului

+ telecomanda ergonomica

Puncte slabe

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

– nivelul zgomotului este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Philips AMF220/15 este un purificator de aer cu dimensiuni compacte si flux puternic de aer. Filtrarea in 3 niveluri, optiunile de incalzire si racire a aerului si afisajul in culori fac din acest purificator de aer o alegere excelenta pentru camerele cu dimensiuni medii.

Tags: