Difuzor de arome Beurer LA50 review

  • Eficienta
    (4)
  • Design
    (4)
  • Pret
    (5)
4.3

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

O persoana ingrijita si responsabila va avea grija intotdeauna ca locuinta sa sa aiba un miros placut si sa ofere senzatia de prospetime oricui ii trece pragul. Drept urmare, o astfel de persoana trebuie sa ia in considerare achizitionarea unui difuzor de arome, menit sa asigure o aroma placuta in mediul ambiant. Din categoria produselor capabile sa faca acest lucru face parte si difuzorul de arome Beurer LA50, un dispozitiv modern si cu un design atat de placut incat poate fi integrat usor printre decoratiunile din incapere.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune difuzoare de arome si uleiuri esentiale

difuzor-de-arome-Beurer-LA50

Insa, un difuzor de arome precum Beurer LA50 nu duce doar la eliminarea mirosurilor neplacute, ci si asigura o atmosfera placuta in incapere, numai buna pentru ca utilizatorul sa se relaxeze dupa o zi plina de griji si stres. Difuzorul de arome se dovedeste cu atat mai util cu cat, in ultima vreme, nici fereastra larg deschisa nu mai poate face fata aerisirii corespunzatoare a locuintei, mai ales din cauza aerului extrem de poluat.

Dimensiunea de 112 x 162 x 116 mm a aparatului Beurer LA50 il face ideal de asezat in orice incapere, cu suprafata de pana la 15 mp. Astfel, daca utilizatorul doreste sa asigure un aer placut in baie sau bucatarie, poate face acest lucru mutand cu usurinta dispozitivul care nu este deloc greu: doar 0.410 kg.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

In ceea ce priveste aromele care pot fi alese pentru difuzorul de aer, acest lucru tine doar de preferintele utilizatorului. Mai mult decat atat, dispozitivul poate fi extrem de util in aromaterapie, ceea ce inseamna ca este recomandat ca el sa fie asezat in centrele de masaj si spa sau chiar in saloanele de cosmetica unde doamnele si domnisoarele vin sa se rasfete cu tot felul de tratamente de ingrijire.

Cum sta difuzorul de arome Beurer LA50 la capitolul specificatii
Difuzorul de arome Beurer LA50 este confectionat din plastic rezistent, ceea ce ii confera posibilitatea de a fi utilizat vreme indelungata. El are culoarea alba, insa poate fi curatat usor de praf si alte depuneri cu ajutotul unei lavete speciale.
Acesta este foarte simplu de utilizat de catre orice persoana si vine dotat cu o treapta de viteza si un recipient pentru apa. Puterea consumata de acesta este de 12 W, ceea ce nu il face un aparat care sa duca la risipirea bugetului familiei.

Contrar zvonurilor vehiculate, difuzorul de arome nu este sub nicio forma daunator animalelor sau copiilor. Nu este deloc toxic pentru organism si nu afecteaza nici persoanele care sufera de astm. Mai mult decat atat, studiile au aratat ca folosirea difuzoarelor de arome, impreuna cu uleiurile esentiale, contribuie la intarirea sistemului imunitar, la eliminarea insomniei sau chiar a depresiei care este considerata teribila boala a secolului XXI.

 

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca acesta nu este deloc unul mare pentru un dispozitiv de acest tip, ci este chiar unul potrivit dotarilor si specificatiilor difuzorului de arome. Un dezavantaj ar fi daca acesta urmeaza sa fie asezat in incaperi mai mari de 15 mp pentru ca efectul nu va mai fi la fel de puternic.