Epilator IPL Philips Lumea BRI858/04 review

 • Eficienta
  (4.5)
 • Durata de utilizare
  (4.2)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.5

Sumar

Philips Lumea BRI858/04 este un epilator compact cu un numar mare de implusuri care ii vor asigura o perioada lunga de utilizare. Senzorul pentru nuanta pielii, optiunea de epilare a suprafetelor sensibile si pretul redus in comparatie cu alte modele sunt cele mai importante atuuri ale acestui epilator IPL produs de Philips. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Epilatoarele IPL ofera cea mai putin dureroasa metoda de epilare prin aplicarea unor impulsuri de lumina la radacina firelor de par. Desi aceste epilatoare sunt mai costisitoare decat cele clasice, au o durata de viata mai lunga care de cele mai multe ori depaseste 5 ani. Cele mai performante modele dispun de mai multe trepte de intesitate astfel ca vor putea sa fie folosite atat pe corp cat si pe fata sau in zonele sensibile precum axila sau inghinal. In cele ce urmeaza va vom prezenta un epilator IPL produs de Philips care ofera un raport foarte bun intre calitate si pret.

Epilator IPL Philips Lumea BRI85804

Epilator IPL compact

Philips Lumea BRI858/04 este un epilator IPL cu fir care are un design ergonomic de culoare alba cu insertii roz in partea superioara. Acest model are dimensiuni de 69 x 175 x 240 mm si o greutate de doar 732 de grame, putand sa fie manevrat cu usurinta atat pentru epilarea gambelor si bratelor cat si pentru zonele mai greu accesibile.

Eficienta si siguranta

Philips Lumea BRI858/04 are o intensitate care poate fi setata in 5 trepte astfel ca veti putea sa indepartati atat firele de par mai groase de pe brate si picioare cat si cele mai subtiri de pe fata. Aparatul va putea fi folosit insa numai pentru anumite culori ale parului precum saten sau brunet, nefiind eficient pe firele grizonate, roscate sau cele de un blond deschis.

Cele 200.000 de impulsuri ale lampii ofera o durata de viata de cel putin 4 ani in cazul unei utilizari periodice sau care poate sa ajunga si la 10 ani in cazul folosirii sporadice sau pe suprafete mici. Pentru a oferi un plus de siguranta in utilizare, acest model are integrat un senzor pentru nuanta pielii care detecteaza automat culoarea la inceputul tratamentului si pe parcursul acestuia, oprind impulsurile de lumina daca aceasta este prea inchisa la culoare.

Cititi si: alte reviewuri de epilatoare

Philips Lumea BRI85804

Timpi de aplicare

Timpii de aplicare recomandati de producator sunt:

 • 10 minute pentru gambe
 • 2 minute pentru brate
 • 3 minute pentru zona inghinala
 • 2 minute pentru fata

Utilizarea epilatorului are efecte vizibile dupa numai 4 utilizari, pielea devenind neteda si catifelata chiar si timp de 2 luni. Din pacate epilatorul se va putea utiliza doar cu fir astfel ca va trebui sa il folositi in apropierea unei prize de alimentare sau a unui prelungitor.

Puncte tari

+ design compact

+ greutate redusa

+ numar mare de impulsuri

+ senzor nuanta piele

+ 5 intensitati

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– functionare doar cu fir

Concluzii

In concluzie, Philips Lumea BRI858/04 este un epilator compact cu un numar mare de implusuri care ii vor asigura o perioada lunga de utilizare. Senzorul pentru nuanta pielii, optiunea de epilare a suprafetelor sensibile si pretul redus in comparatie cu alte modele sunt cele mai importante atuuri ale acestui epilator IPL produs de Philips.