Espressor automat Bosch VeroAroma TES60729RW review

  • Calitate
    (5)
  • Functii
    (5)
  • Pret
    (3.5)
4.5

Sumar

Bosch VeroAroma TES60729RW este un espressor premium usor de utilizat practic si silentios, care prepara o bauturi savuroase, consistente si cremoase. Designul profesional, calitatea materialelor si functiile suplimentare ar trebui sa va convinga sa achizitionati acest produs chiar daca pretul este destul de ridicat.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Preparata sub diverse forme si bauta acasa, la serviciu sau la cafenele, cafeaua face parte din rutina zilnica a multor romani. Avand multi nutrienti care ne pot imbunatati sanatatea, cafeaua poate fi preparata sub diverse forme, folosind diverse ingrediente si aparate precum cafetierele, espressoarele sau espressoarele automate. Acestea din urma au devenit din ce in ce mai populare deoarece pot prepara o gama larga de specialitati de cafea precum capuccino, caffe latte sau latte machiato. Folosind cafea macinata sau boabe, espressoarele automate prepara o cafea cu o aroma intensa intr-un timp foarte scurt.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune espressoare automate

Un astfel de espressor este VeroAroma TES60729RW de la Bosch care are design-ul unui espressor profesional, din inox, cu un panou de control de culoare neagra in partea superioara. Acesta contine taste iluminate pentru diferitele specialitati de cafea sau pentru alte functii, si un afisaj unde vedem numarul si tipul bauturilor care se prepara.

Avand dimensiuni de 28.0 x 47.9 x 38.5 cm si o greutate de 10 kg, acest espressor se va incadra perfect intr-o bucatarie de dimensiuni mai mari. Rezervorul de apa situat in partea laterala, nu este foarte transparent si are o capacitate de 1.7 litri iar containerul pentru cafea boabe are o capacitate de 300 de grame. VeroAroma TES60729RW are o unitate performanta de macinare a boabelor din ceramica, dar poate fi alimentat si cu cafea deja macinata. Folosind o presiunea a apei de 1.7 bari pentru un gust mai intens, espressorul poate prepara una sau doua cafele simultan.

Cititi si: alte reviewuri de espressoare si cafetiere

Meniul Bosch VeroAroma TES60729RW este intuitiv putand prepara o cafea cu lapte, un cappuccino, un espresso sau un latte machiato doar prin apasarea unui singur buton. Cestile de cafea sunt iluminate astfel incat puteti prepara cafeaua si intr-un mediu mai intunecos iar distributorul de cafea este ajustabil pe inaltime pana la 15 cm pentru a putea folosi si pahare mai inalte. Dispozitivul de spumare a laptelui asigura o spuma fina si cremoasa, identica cu cea preparata de aparatele profesionale din cafenele.

Cantitatea unei cafele si gradul de macinare a boabelor pot fi ajustate, iar temperatura poate fi aleasa manual din cele trei optiuni. VeroAroma TES60729RW foloseste sistemul inteligent SensoFlow prin care espressorul alege o temperatura constanta de preparare pentru a obtine o aroma si un gust intens. Functiile suplimentare AromaPro Concept si AromaDouble Shot vor da o aroma deosebita si o spuma cafelei dumneavostre datorita sistemului inovativ de preparare si presare dezvoltat de Bosch.

Espressorul va va anunta din timp cand rezervoarele de apa sau de cafea sunt pe cale sa se goleasca si de asemenea va afisa numarul de cesti ramase pana la rularea programului automat de decalcifiere sau pana la schimbarea filtrului. Golirea recipientului pentru zat si a tavei de colectare a apei se face usor,  iar dispozitivul de spumare se demonteaza si se poate spala in masina de spalat vase. Programul complet de curatare sau functia Milk Clean de curatare cu aburi a dispozitivului de spumare va vor ajuta sa mentineti usor igiena espressorului dumneavostra.

Concluzionand, Bosch VeroAroma TES60729RW este un espressor premium usor de utilizat practic si silentios, care prepara o bauturi savuroase, consistente si cremoase. Designul profesional, calitatea materialelor si functiile suplimentare ar trebui sa va convinga sa achizitionati acest produs chiar daca pretul este destul de ridicat.