Espressor automat Philips EP3243/50 review

Philips EP3243/50
  • Design
    (4.8)
  • Functii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Philips EP3243/50 este un espressor automat premium, cu design elegant si panou de control tactil. Rasnita ceramica, cele 5 tipuri de bauturi si sistemul inovativ de spumare fac din acest espressor o alegere excelente pentru iubitorii de cafea.

Β» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca doriti sa va preparati o cafea de calitate acasa, cea mai buna solutie este achizitionarea unui espressor automat de cafea. Un astfel de aparat permite prepararea facila a unei game variate de bauturi pe baza de cafea, de la espresso si americano pana la capuccino si latte machiato. Veti putea astfel sa preparati printr-o simpla apasare de buton o cafea cu aroma intensa sau un capuccino cu spuma fina. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de espressor automat produs de Philips care are recenzii excelente de la clientii care l-au achizitionat.

β‡’ Vedeti si: Topul celor mai bune espressoare automate

Espressor automat Philips EP3243/50

Espressor automat versatil

Philips EP3243/50 este un espressor automat cu design modern alb-negru si insertii decorative cromate. Acest model are dimensiuni de 24.6 x 43.3 x 37.1 cm si o greutate de 8 Kg, astfel ca veti avea nevoie de un spatiu destul de mare pentru depozitare. Espressorul dispune de o rasnita ceramica cu 12 trepte de granulatie, care va pastra intensitatea uleiurilor volatile ale boabelor de cafea. In cazul in care doriti, veti putea sa alimentati espressorul si cu cafea macinata cu diferite granulatii. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 275 g iar rezervorul de apa un volum de 1.8 litri.

Panou de control cu afisaj tactil

Panoul de control cu afisaj tactil permite selectarea facila a bauturii dar si a intensitatii gustului, a cantitatii si a temperaturii. Veti putea astfel sa preparati rapid atat o cafea simpla, un espresso sau un americano, cat si 2 bauturi cu lapte: capuccino sau latte machiato. Pentru fiecare dintre aceste bauturi veti putea alege una din cele 3 trepte de cantitate si intensitate a gustului. Aparatul permite prepararea simultana a doua bauturi pentru care veti putea folosi cani cu o inaltime maxima de 15 cm.

β‡’ Cititi si: alte reviewuri de espressoare si cafetiere

Philips EP3243/50

Sistem inovativ LatteGo

Sistemul modern LatteGo are o camera de spumare rotunda care asigura amestecarea rapida a laptelui cu aerΒ  pentru crearea unei spume fine precum cea facuta de espressoarele profesionale din cafenele. Aparatul utilizeaza un filtru de apa Aqua Clean pentru purificarea apei astfel ca nu va trebui sa il detartati decat dupa prepararea a cel putin 5000 de bauturi. Recipientul pentru cafea macinata, tava de scurgere si sistemul de spumare sunt detasabile, purand sa fie curatate atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control tactil

+ alimentare cu cafea boabe sau macinata

+ rasnita ceramica

+ sistem inovativ de spumare

+ 5 tipuri de bauturi

+ ajustare intensitate, cantitate si temperatura

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Philips EP3243/50 este un espressor automat premium, cu design elegant si panou de control tactil. Rasnita ceramica, cele 5 tipuri de bauturi si sistemul inovativ de spumare fac din acest espressor o alegere excelente pentru iubitorii de cafea.

Manual de utilizare Philips EP3243/50

Tags: