DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B, Espressor automat, 1450 W, 19 bar, 1.8 litri – Pareri si Review

▷DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B Espressor Automat ⭐ Pareri si Review
Espressor automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B

Product Name: DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B

Product Description: DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B este un espressor automat cu putere de 1450 W si presiune de 19 bar. Espressor permite preparare a 14 tipuri de bauturi si asigura spumarea automata a laptelui.

Brand: De'Longhi

 • Design
  (4.7)
 • Presiune si rasnire
  (4.8)
 • Bauturi si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.6

Sumar

DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B este un espressor automat cu presiune ridicata si gama variata de bauturi. Panoul de control tactil, spumarea automata a laptelui si curatarea automata sunt alte avantaje ale acestui espressor produs de compania italiana De’Longhi.

Pros

+ design modern;

+ display digital tactil;

+ 14 tipuri de bauturi;

+ functia My;

+ spumare automata a laptelui;

+ curatare automata.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– rasnita este din inox.

Espressoarele automate permit prepararea facila a unei game variate de bauturi pe baza de cafea. Cele mai performante modele dispun de rasnite cu niveluri diferite de granulatie si de mai multe trepte de intensitate a cafelei. In plus, spumarea automata a laptelui asigura prepararea rapida a unor bauturi precum cappuccino, caffe late sau latte macchiato. DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B este un astfel de espressor performant, iar in continuare va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

⇒ Vedeti si: Top 5 espressoare automate

Espressor automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B

DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B – design si dimensiuni

DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B este un espressor automat de cafea, cu un desgin modern si display tactil. Carcasa neagra are insertii cromate care contribuie la eleganta designului. Recipientul de spumare  atomata a laptelui are volum de 0.5 litri si este detasabil, putand sa fie pastrat in frigider sau curatat in chiuveta. Rezervorul de apa are un volum generos de 1.8 litri, iar compartimentul de cafea are o capacitate de 300 g. 

Acest molde are dimensiuni de 23.6 x 42.9 x 34.8 cm si o greutate destul de mare, de 9.5 Kg. Alte espressoare automate produse de De’Longhi pe care le-am analizat recent sunt:  DE’LONGHI Dinamica ECAM 350.50.B sau De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.42.TB.      

Putere, presiune si functii

=> Vedeti si: Top 5 Espressoare De’Longhi

Espressor DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B

DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B are o putere de 1450 W, care permite generarea unei presiuni ridicate de 19 bar. Cu ajutorul acestei presiuni veti putea sa preparati bauturi cu un gust intens si aromat, asa cum va doriti. Rasnita de cafea din inox dispune de 13 trepte de rasnire a boabelor, potrivite pentru diferite tipuri de bauturi. Functia My permite personalizarea tuturor bauturilor atat in ceea ce priveste cantitatea de cafea, cat si a temperaturii sau a cantitatii de apa. Alte functii utile sunt cele de curatare automata a carafei de lapte sau decalcifierea care prelungeste durata de viata a espressorului. 

Panou de control, bauturi si garantie

DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B

Panoul de control dispune de un ecran tactil TFT de 3.5” care permite alegerea baturii preparate, sau modificarea unor setari. Acest model permite prepararea a 14 bauturi: Cafea, Espresso, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Lapte cald, Apa fierbinte, Caffe Latte, Flat white, Long, Doppio+, Coffee Pot, Cappuccino+, Cappuccino Mi. In plus, veti putea sa preparati doua baturi in acelasi timp, gratie celor doua duze de cafea ajustabile. 

Garantia de care beneficiaza acest espressor este cea standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital tactil;

+ 14 tipuri de bauturi;

+ functia My;

+ spumare automata a laptelui;

+ curatare automata.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– rasnita este din inox.

Concluzii

Concluzionand, DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B este un espressor automat cu presiune ridicata si gama variata de bauturi. Panoul de control tactil, spumarea automata a laptelui si curatarea automata sunt alte avantaje ale acestui espressor produs de compania italiana De’Longhi.

button-3