▷DeLonghi Gran Lattissima EN640.W, Espressor Nespresso, 1400 W, 19 bar, 1.3 litri – Pareri si Review

▷DeLonghi Gran Lattissima EN640.W Espressor Automat Pareri si review
Espressor DeLonghi Gran Lattissima EN640.W

Product Name: DeLonghi Gran Lattissima EN640.W

Product Description: DeLonghi Gran Lattissima EN640.W este un espressor automat cu putere de 1400 W si presiune de 19 bar. Espressorul dispune de un rezervor cu volum de 1.3 litri si permite prepararea unei game variate de bauturi.

Brand: DeLonghi

 • Design
  (4.8)
 • Presiune si Putere
  (4.9)
 • Bauturi si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

DeLonghi Gran Lattissima EN640.W este un espressor automat cu capsule care are un design elegant si o pompa cu presiune ridicata. Gama variata de bauturi, sistemul de spumare rapida a laptelui si curatarea facila sunt alte avantaje ale acestui espressor automat produs de compania italiana DeLonghi.

Pros

+ design elegant;

+ presiune de 19 bar;

+ sistem de spumare rapida a laptelui;

+ rezeror cu volum generos;

+ gama variata de bauturi;

+ curatare facila. 

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– greutatea este destul de mare.

Espressoarele de cafea automate permit prepararea facila a unei bauturi savuroase pe baza de cafea. Aceste espressoare pot utiliza cafea boabe, cafea macinata sau paduri si capsule de cafea. Cele mai performante modele dispun de spumarea automata a laptelui, permitand prepararea rapida a unei game variata de bauturi precum caffe latte, latte macchiato, cappuccino sau ristretto. DeLonghi Gran Lattissima EN640.W este un astfel de espressor automat cu capsule, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model. 

⇒ Vedeti si: Top 5 espressoare automate

DeLonghi Gran Lattissima EN640.W – design si dimensiuni

Espressor DeLonghi Gran Lattissima EN640.W

Espressorul automat DeLonghi Gran Lattissima EN640.W are un design elegant, cu o carcasa alba cu insertii cromate. Recipientul de apa este transparent si are un volum de 1.3 litri, astfel ca nu trebuie sa il alimentati prea des. Rezervorul pentru lapte are un volum de 0.5 litri si se scoate usor pentru alimentare si curatare. Pentru canile mai mici, exista un suport cu tavita de scurgere integrata. Acest model are dimensiuni de 20.3 x 36.7 x 27.4 cm si o greutate de 5.18 Kg.

Alte modele de espressoare pe care le-am analizat recent sunt: Lelit PL 42 EMI sau De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB.

Putere si presiune

Espressor automat DeLonghi Gran Lattissima EN640.W

DeLonghi Gran Lattissima EN640.W are o putere de 1400 W care permite pompei sa genereze o presiune maxima a aburului de 19 bar. Cu ajutorul acestei presiuni, aparatul permite prepararea unor bauturi cremoase si cu gust intens. Sistemul de spumare necesita doar 15 secunde pentru a adauga spuma de lapte direct in ceasca, gratie sistemului Rapid Cappuccino dezvoltat de DeLonghi. Acest espressor permite prepararea a 12 bauturi:

 • 3 simple – Espresso, Long, Ristretto;
   
 • 9 cu lapte: Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte, Flat White, Spuma de lapte, Lapte fierbinte. 

Panou de control, functii si garantie

DeLonghi Gran Lattissima EN640.W

Panoul de control situat in partea superioara dispune de selectoare tactile care permit alegerea tipului de bautura si activarea functiilor optionale. Aceste functii sunt curatare sau decalcifiere, care trebuie facuta periodic, pentru a asigura functionarea corecta a aparatului o perioada mai lunga de timp. In cazul in care nu folositi aparatul timp de 9 minute, aceste se inchide automat. Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 luni.

Puncte tari

+ design elegant;

+ presiune de 19 bar;

+ sistem de spumare rapida a laptelui;

+ rezeror cu volum generos;

+ gama variata de bauturi;

+ curatare facila. 

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– greutatea este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, DeLonghi Gran Lattissima EN640.W este un espressor automat cu capsule care are un design elegant si o pompa cu presiune ridicata. Gama variata de bauturi, sistemul de spumare rapida a laptelui si curatarea facila sunt alte avantaje ale acestui espressor automat produs de compania italiana DeLonghi.

button-3