Toshiba GR-RB500WE-PMJ, Combina Frigorifica, 378 litri, Clasa E, No Frost – Pareri si Review

▷ Review: Toshiba GR-RB500WE-PMJ - 378 litri, Clasa E, 41 dB, No Frost - Pareri
Combina frigorifica Toshiba GR-RB500WE-PMJ

Product Name: Toshiba GR-RB500WE-PMJ

Product Description: Toshiba GR-RB500WE-PMJ este o combina frigorifica cu volumnet de 378 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotuui de 41 dB.

Brand: Toshiba

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.4

Sumar

Toshiba GR-RB500WE-PMJ este o combina frigorifica cu design modern si organizare eficienta a spatiilor interioare. Panoul de control tactil, tehnologiile moderne si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Toshiba.  

Pros

+ design modern;

+ display digital extern;

+ sistem de iluminare cu led;

+ frigider bine compartimentat;

+ tehnologii si functii moderne.

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– pretul este pe masura specificatiilor.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Producatorii japonezi dezvolta numeroase tehnologii inovatoare, acest fapt fiind valabil si in cazul companiilor producatoare de aparate electrocasnice. De exemplu, electrocasnicele produse de Toshiba utilizeaza tehnologii care le eficientizeaza consumul si le imbunatatesc performantele. La toate acestea se adauga si o fiabilitate foarte buna si finisaje moderne, in ton cu ultimele tendinte de design. Toshiba GR-RB500WE-PMJ este o astfel de combina frigorifica eleganta, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

Combina frigorifica Toshiba GR-RB500WE-PMJ

Toshiba GR-RB500WE-PMJ – combina frigorifica cu design minimalist

Combina frigorifica Toshiba GR-RB500WE-PMJ are un design elegant, cu finisaje gri antracit si display digital tactil in partea superioara. Manerele orizontale tip buzunar sunt incorporate in cele doua usi, care se deschid inspre dreapta, nefiind reversibile. Usa frigiderului dispune insa de asistenta la inchidere, ceea ce inseamna ca se va inchide automat daca spatiul ramas este mic. 

Combina are un volum net de 378 litri impartit astfel: 256 litri sunt alocati frigiderului si 122 litri congelatorului. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 66 x 201.8 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile pentru copii. Alte combine frigorifice cu volum similar si specificatii tehnice bune sunt: LG GBB72NSUGN, LG GBB62PZFGN sau Beko RCNA406E60LZXBRN.

Compresor Origin Invertor

Toshiba GR-RB500WE-PMJ utilizeaza tehnologia Origin inverter, racirea realizandu-se cu ajutorul unui compresor inverter si a doua ventilatoare. Eficienta energetica este incadrata in clasa E, consumul anual de 252 kWh avand un cost lunar estimativ de 19 lei. Nivelul zgomotului de 41 dB nu este foarte redus, fiind mai mare decat al altor modele de generatie noua. Tehnologia No Frost asigura un nivel optim de umiditate in spatiul frigorific si nu permite formarea ghetii in congelator. 

Organizare moderna a spatiului frigorific

Frigiderul are o organizare eficienta a spatiului, cu doua compartimente, doua rafturi din sticla securizata si un raft metalic. Cele doua compartimente Flex-Zone si Origin Fresh permit ajustarea temperaturii in functie de alimentele pastrate (fructe, legume, alimente proaspete). Sticlele de vin pot fi pastrate pe raftul metalic, iar celelalte alimente si mancaruri pe rafturile din sticla. Borcanele, cutiile si sticlele mai mici se vor putea pastra pe unul din cele 3 rafturi situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led din plafon asigura o vizibilitate buna iar in cazul in care veti lasa usa larg deschisa prea mult timp veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, cel din mijloc oferind un spatiu mai mare pentru alimentele sau cutiile mai voluminoase. In plus, pentru protejarea alimentelor perisabile, puteti utiliza functia de congelare rapida.

Display digital extern

Display-ul digital extern are afisaj alb si selectoare tactile care permit atat modificarea temperaturilor din frigider si congelator cat si a celor din compartimentele Flex-Zone si Origin Fresh. Tot de aici veti putea sa activati functiile de racire si congelare rapida, modul de vacanta sau sau sa blocati accesul copiilor la meniu. Pe langa tehnologiile enumerate anterior, acest model utilizeaza si Pure BIO+Alloy Cooling care asigura neutralizarea mirosurilor, eliminand bacteriile si purificand aerul. 

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital extern;

+ sistem de iluminare cu led;

+ frigider bine compartimentat;

+ tehnologii si functii moderne.

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

In concluzie, Toshiba GR-RB500WE-PMJ este o combina frigorifica cu design modern si organizare eficienta a spatiilor interioare. Panoul de control tactil, tehnologiile moderne si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Toshiba. 

Tags: