Frigider cu 2 usi Beko RDNE455K30ZXB review

  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Beko RDNE455K30ZXB este un frigider cu design modern, cu spatii interioare generoase si un consum redus de energie. Nivelul rezonabil al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si pretul redus din aceasta perioada sunt doar cateva dintre atuurile acestui frigider produs de Beko.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta aparatelor frigorifice este foarte variata, existand numeroase modele cu dimensiuni si volum foarte variat. Daca de exemplu doriti sa pastrati legumele pentru iarna aveti nevoie de o combina frigorifica cu un congelator mai mare iar daca aveti o familie mai mare atunci veti avea nevoie de un frigider mai spatios. Indiferent daca alegeti un frigider cu doua usi sau o combina frigorifica, va trebui sa tineti cont de cateva aspecte importante precum consumul energetic, nivelul zgomotului, compartimentarea spatiilor sau tehnologiile utilizate. In continuare va vom prezenta un frigider modern care este produs de Beko, unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice din Europa.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigider cu 2 usi Beko RDNE455K30ZXB

Frigider cu design elegant

Beko RDNE455K30ZXB este un frigider cu doua usi cu un design elegant cu linii drepte si carcasa din inox. Usile au manere orizontale incorporate si au deschidere standard spre dreapta insa sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de spatiul disponibil pentru amplasarea frigiderului. Acest model are dimensiuni de 185 x 70 x 64 cm si un volum total generos de 406 litri, fiind potrivit pentru familiile formate din cel putin patru persoane.

Eficienta energetica si zgomot rezonabil

Beko RDNE455K30ZXB are un consum anual de energie de 287 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul de utilizare fiind de cel mult 15 lei pe luna. Nivelul zgomotului de 43 dB este unul rezonabil, mai ales daca luam in considerare si volumul mare al acestui frigider.

Frigider incapator

Frigiderul cu volum net de 313 litri este foarte bine compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi ajustabile din sticla securizata care permit depozitarea unei cantitati de alimente de pana la 25 Kg.In partea inferioara exista un compartiment Everfresh+ care ofera un nivel optim de umiditate pentru pastrarea legumelor si fructelor o perioada mai mare de timp. Deasupra acestuia exista un compartiment cu o temperatura constanta de 0°C in care veti putea pastra carnea si branzeturile care vor fi preparate intr-un timp mai scurt.

Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea sa depozitati atat sticlele si recipientele mai mari cu bauturi cat si borcanele sau cutiile mai mici sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel optim chiar si pentru rafturile din partea inferioara dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RDNE455K30ZXB

Congelator simplu

Desi are un volum generos de 93 de litri, congelatorul este compartimentat doar cu un singur raft, astfel ca va trebui sa depozitati alimentele in caserole inchise sau in pungi pentru ca acestea sa nu faca schimb de gusturi si mirosuri. De asemenea, pe usa congelatorului exista un raft mic unde veti putea pastra cutiile cu inghetata iar in interior o tava pentru cuburi de gheata. Capacitatea de congelare de 6 Kg este destul de scazuta, la fel ca si autonomia de 15 ore in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent.

Tehnologii moderne

Fiind un model nou, acest frigider beneficiaza de tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum Neo Frost cu sistem Active Dual Cooling care asigura curenti de aer independenti pentru frigider si congelator sau No Frost care impiedica formarea ghetii in interior. In plus, ventilatorul asigura distributia uniforma a aerului rece in frigider, iar filtrul activ de carbune elimina mirosurile neplacute si reduce riscul de aparitie a bacteriilor.

Puncte tari

+ design modern din inox

+ volum generos atat pentru frigider cat si pentru congelator

+ consum redus de energie

+ frigider cu o compartimentare foarte buna

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem eficient de iluminare

+ tehnologii de ultima generatie

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– congelatorul nu este foarte bine compartimentat

Concluzii

Concluzionand, Beko RDNE455K30ZXB este un frigider cu design modern, cu spatii interioare generoase si un consum redus de energie. Nivelul rezonabil al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si pretul redus din aceasta perioada sunt doar cateva dintre atuurile acestui frigider produs de Beko.