Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 review

  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.5)
  • Volum
    (4.5)
4.5

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Oricine trebuie sa manance la un moment dat, fie ca este vorba despre un mic dejun, despre o salata sau despre unele preparate mai complexe, insa, pentru a face acest lucru, este nevoie de prezenta unui produs frigorific in care alimentele utilizate sa fie pastrate. La fel de important poate fi un produs frigorific si in cazul in care discutam despre pastrarea alimentelor si a mancarii la locul de munca pentru a fi servite in pauza de masa si pentru a fi mereu in siguranta sau proaspete. Pentru ambele situatii, ceea ce poate fi mai mult decat avantajos este un Liebherr Confort CTN 5215, un model de frigider cu doua usi ce poate fi prezent si utilizat in orice locuinta sau orice bucatarie.

Alegerea acestuia insa poate fi determinata de faptul ca nu veti avea nevoie de un congelator foarte mare cum este cel din cadrul unor combine frigorifice si poate fiindca sunteti adeptii utilizarii unor produse proaspete si nu a unora congelate. La fel de simplu poate fi ales Liebherr Confort CTN 5215 si datorita unei cantitati mai reduse de alimente pe care le utilizati in bucatarie sau a cazului in care acesta deserveste o locuinta unde mergeti mai rar sau doar in concediu si vacante. Un lucru trebuie luat in calcul indiferent despre ce situatie presupune prezenta sa si anume spatiul de care are nevoie pentru a fi instalat, fiind vorba de o dimensiune de 185.2 x 69.7 x 76 cm si la care se mai adauga spatiul necesar deschiderii usii. Comparativ cu alte modele, putem identifica si o caracteristica moderna pentru acest model si anume cea de a avea usi reversibile ce permit alegerea directiei de deschidere.

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Toata aceasta dimensiune a Liebherr Confort CTN 5215 aduce si un spatiu de depozitare destul de avantajos, mai ales daca este sa analizam frigiderul a carui capacitate este de 332 l net total sau congelatorul cu un volum net total de 86 l. Nu doar spatiul este un avantaj, ci si modul de utilizare sau de exploatare al acestuia si veti avea in frigider un numar de 5 rafturi pozitionate functie de recipientele utilizate, dar si un compartiment pentru fructe si legume sau cele 4 suporturi de pe usa. In partea congelatorului, nu doar cele doua compartimente va vor fi de mare ajutor, ci si capacitatea de congelare de pana la 4 kg in 24 ore, dar mai ales faptul ca este unul prevazut cu o tehnologie No Frost.

Toate aceste caracteristici nu fac decat sa va demonstreze faptul ca Liebherr Confort CTN 5215 este un model modern si in acelasi timp unul performant si economic datorita unui consum de energie de 270 kWh/an si o pozitie in clasa de eficienta A++.  Aceasta pozitie poate fi legata si de functiile pe care le ofera Liebherr Confort CTN 5215 si poate fi vorba de functia de super-congelare sau poate de prezenta unui sistem de avertizare pentru usa deschisa. Daca este vorba despre siguranta alimentelor, atunci functiile cele mai importante pot fi cele de avertizare pentru o temperatura ridicata sau semnalizarea caderilor de curent.