Frigider Samsung RT38K5400S9/EO review

  • Design
    (5)
  • Tehnologii
    (5)
  • Pret
    (4)
4.7

Sumar

Samsung RT38K5400S9/EO este un frigider foarte bun care mai avea un pic pana sa poata fi considerat unul deosebit. Dar, chiar si asa, propune absolut toate caracteristicile de care este nevoie pentru a convinge. Este bine compartimentat, mare, are motor inverter si este No Frost. Nu in ultimul rand, arata destul de bine si aduce cu sine un dram de modernitate in orice bucatarie. Iar raportul calitate pret este unul bun, potrivit pentru un producator mare asa cum este Samsung.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Cand spui Samsung spui calitate ridicata, indiferent de tipul produsului pe care il ai in fata. Sud coreenii ne-au obisnuit ca fiecare model al lor sa fie unul care dovedeste ca producatorii au lucrat bine la el si acesta pare sa fie cazul si pentru frigiderul Samsung RT38K5400S9/EO. Si chiar daca un frigider este poate mai putin util decat o combina moderna, daca ne uitam la acesta vom vedea ca este la fel de mare si, deci, poti pune in el la fel de multe alimente, daca nu chiar mai multe decat intr-o combina frigorifica.

Samsung-RT38K5400S9-EO

Modelul RT38K5400S9/EO  este unul mai special si ca aspect. Exteriorul este din inox si are si un afisaj electronic, deci din acest punct de vedere se prezinta chiar foarte bine. Nu in ultimul rand, nu este foarte inalt, fiind ceva mai mic de 1.80 m.

Dincolo de dotarile tehnologice (si vom ajunge si la aceasta), atunci cand iti cumperi un frigider conteaza marimea sa. Iar acest aparat, desi nu este combina, are la fel de mult spatiu ca una. Partea de frigider este foarte mare, de 295 l, dar cel care surprinde este congelatorul, acesta avand si el 89 de litri. Cu alte cuvinte, nu se pune problema sa nu ai unde sa tii alimentele, iar daca ai nevoie de ceva in plus, atunci congelatorul poate functiona si ca frigider.

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Din punctul de vedere al compartimentarii frigiderul Samsung RT38K5400S9/EO se prezinta foarte bine. Frigiderul care are patru rafturi din sticla, trei suporturi pe usa si un compartiment pentru legume si fructe, iar congelatorul are doua compartimente si doua spatii pe usa care va vor ajuta sa va pastrati proaspete legumele congelate sau diferite deserturi gen inghetata.

Frigider-Samsung-RT38K5400S9-EO

In ceea ce priveste dotarile tehnologice, frigiderul se remarca in special prin prezenta motorului inverter, prin sistemul Full No Frost si a sistemului Twin Cooling Plus. Primul amintit aduce cu sine o racire mai eficienta si mai rapida, iar al doilea garanteaza ca pe peretii aparatului nu se va depune gheata. In plus, sistemele de dezghetare sunt automate, asa ca nu va trebui sa va bateti capul cu asa ceva.

Clasa energetica este una foarte buna, adica A+, fiind in concordanta cu calitatea generala a aparatului. Acesta consuma in jur de 300 KW pe an, ceea ce nu este mult, in comparatie cu electrocasnicele din vechea generatie. Sistemul Twin Cooling Plus de la Samsung asigura o umiditate de 70% (fata de 30% cat ofera frigiderele conventionale) pentru a asigura prospetimea aliementelor dumneavoastra si raceste separate congelatorul si frigiderul pentru a impiedica patrunderea mirosurilor din congelator in frigider si invers.

In concluzie, Samsung RT38K5400S9/EO este un frigider foarte bun care mai avea un pic pana sa poata fi considerat unul deosebit. Dar, chiar si asa, propune absolut toate caracteristicile de care este nevoie pentru a convinge. Este bine compartimentat, mare, are motor inverter si este No Frost. Nu in ultimul rand, arata destul de bine si aduce cu sine un dram de modernitate in orice bucatarie. Iar raportul calitate pret este unul bun, potrivit pentru un producator mare asa cum este Samsung.