Frigider cu doua usi Samsung RT38K5435S9/EO review

Samsung RT38K5435S9/EO
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Samsung RT38K5435S9/EO este un frigider modern cu design elegant si spatiu frigorific bine compartimentat. Display-ul digital extern, cele 5 moduri de conversie si nivelul redus al zgomotului fac din acest frigider produs de Samsung o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Frigiderele cu doua usi sunt aparate frigorifice cu o compartimentare clasica in care spatiul frigorific este situat in partea inferioara si congelatorul in cea superioara. Frigiderele de generatie noua utilizeaza insa tehnologii moderne care asigura un consum redus de energie si conditii optime pentru pastrarea alimentelor o perioada mai lunga de timp. In plus,  un model cu design modern se va putea incadra usor intr-o bucatarie nou sau una recent renovata. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider cu doua usi cu specificatii tehnice bune care este produs de Samsung. 

Frigider cu 2 usi Samsung RT38K5435S9/EO

Frigider elegant cu 2 usi

Samsung RT38K5435S9/EO este un frigider cu doua usi cu finisaje moderne din inox si manere verticale in partea exterioara a celor doua usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta insa acestea nu sunt reversibile, neputand fi modificate in functie de amenajarea bucatariei. Frigiderul are dimensiuni de 67.5 x 71.5 x 178.5 cm si un volum total de 384 litri din care 295 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 89 litri celui de congelare. 

Compresor Digital Inverter

Samsung RT38K5435S9/EO are un compresor care utilizeaza tehnologia Digital Inverter cu un consum energetic incadrat in clasa de eficienta A++, cei 259 kWh consumati anual avand un cost lunar de aproximativ 14 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel redus al zgomotului, valoarea de 40 dB fiind indeajuns de scazuta pentru a nu va deranja chiar daca veti lasa deschisa usa de la bucatarie. 

Spatiu frigorific generos

Spatiul frigorific are o organizare moderna cu 2 compartimente si 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pentru a face loc si unor vase sau alimente mai voluminoase. Compartimentul din partea superioara asigura o temperatura scazuta pentru alimentele proaspete precum carne, peste sau branzeturi pe care urmeaza sa le preparati intr-un timp mai scurt. Al doilea compartiment mai voluminos ofera conditii optime de umiditate si temperatura pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic care ofera spatiu suficient pentru depozitarea unor sticle, cutii sau borcane de diferite marimi. Sistemul LED de iluminare asigura o vizibilitate buna chiar si in partea inferioara a frigiderului insa contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model. 

Congelator cu organizare simpla

Congelatorul este compartimentat cu un raft din sticla securizata care permite depozitarea diferitelor tipuri de alimente fara riscul schimbului de gusturi si mirosuri. Pentru prepararea ghietii pentru bauturi racoritoare aveti la dispozitie un dispozitiv Ice Maker care se poate scoatepentru a maximiza spatiul de depozitare. Frigiderul utilizeaza tehnologia No Frost care nu permite formarea ghietii in congelator, nefiind necesara dezghetarea periodica a acestuia. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RT38K5435S9/EO

Panou de control digital

Panoul de control are un display digital si butoane cu touch care permit setarea temperaturilor in cele doua spatii interioare sau activarea functiilor Power Cool sau Power Freeze. In plus, RT38K5435S9/EO dispune de 5 moduri de conversie care permit stocarea flexibila a alimentelor, congelatorul putand fi transformat in spatiu de refrigerare sau oprit atunci cand este gol. Tehnologia Twin Cooling Plus asigura un grad diferit de umiditate in frigider fata de congelator iar sistemul Anti Bacteria Protector filtreaza aerul printr-un filtru de carbon care capteaza bacteriile si elimina mirosurile neplacute. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ 5 moduri de convertie

+ tehnologii moderne

+ sistem antibacterian 

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii 

In concluzie, Samsung RT38K5435S9/EO este un frigider modern cu design elegant si spatiu frigorific bine compartimentat. Display-ul digital extern, cele 5 moduri de conversie si nivelul redus al zgomotului fac din acest frigider produs de Samsung o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.