▷Review: Beko B5RCNA406LXBRW, Combina Frigorifica, 355 litri, Clasa C, No Frost – Pareri

▷Beko B5RCNA406LXBRW Combina Frigorifica Review si Pareri
Combina frigorifica Beko B5RCNA406LXBRW

Product Name: Beko B5RCNA406LXBRW

Product Description: Beko B5RCNA406LXBRW este o combina frigorifica cu volum de 355 litri si eficienta energetica incadrata in clasa C. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Beko B5RCNA406LXBRW este o combina frigorifica de generatie noua, cu design elegant si eficienta energetica excelenta. Tehnologiile moderne, compartimentarea eficienta a spatiilor interioare si garantiile extinse fac din aceasta combina o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

Pros

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ compartimentare moderna a frigiderului;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ garantii extinse.

Cons

– pretul este destul de mare;

Aparatele frigorifice produse de compania turceasca Beko sunt foarte apreciate, datorita raportului bun dintre calitate si pret. Cele mai noi modele de frigidere sau combine frigorifice produse de Beko dispun de un design modern si de specificatii tehnice foarte bune. In plus, tehnologiile moderne dezvoltate de Beko asigura eficientizarea consumului energetic si permit pastrarea alimentelor in conditii optime mai mult timp. Beko B5RCNA406LXBRW este o astfel de combina frigorifica performanta, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> vedeti si: Top 5 Combine Frigorifice Negre

Combina frigorifica Beko B5RCNA406LXBRW

Beko B5RCNA406LXBRW – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Beko B5RCNA406LXBRW are un design elegant, cu finisaje dark inox si elemente decorative cromate. Cele doua manere tip buzunar sunt incorporate in usi, care sunt reversibile. Veti putea astfel sa modificati directia de deschidere, gratie balamalelor laterale suplimentare. Volumul net al combinei este de 355 litri, din care 249 litri sunt alocati frigiderului si 106 litri congelatorului. 

Dimensiunile sunt de 59.5 x 66.3 x 203.5 cm, rafturile din partea de sus fiind mai greu accesibile pentru copii. Alte combine frigorifice produse de Beko pe care le-am analizat recent sunt: Beko B3RCNA404HXB sau Beko RCNA406E60LZXRN.

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Beko B5RCNA406LXBRW

Beko B5RCNA406LXBRW are un compresor ProSmart Inverter de generatie noua, care este economic, silentios si fiabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G, consumul energetic anual fiind de doar 170 kWh. Pentru acest consum veti plati lunar aproximativ 14 lei. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati chiar daca lasati usa deschisa la bucatarie. 

Sistemul de racire tip No Frost asigura o temparatura constanta in spatiul frigorific dar impiedica si formarea ghetii in congelator. 

Organizarea spatiilor interioare

Beko B5RCNA406LXBRW

Frigiderul dispune de doua compartimente in partea inferioara si de trei rafturi din sticla securizata, in cea superioara. Exista si un suport special pentru doua sticle, care poate fi scos daca nu il utilizati. Compartimentul HarvestFresh permite ajustarea umiditatii in functie de fructele si legumele pastrate. Mai mult, gratie tehnologiei HarvestFresh care simuleaza ciclul natural al luminii solare, fructele si legumele vor putea fi pastrare mai mult timp. Compartimentul Dairy asigura o temperatura de 0°C, ideala pentru branzeturile si carnea proaspete.

Pe usa frigiderului exista alte patru rafturi din plastic, unde veti putea pastra sticle, borcane sau cutii mai mici. Sistemul de iluminare tip LED asigura o vizibilitate buna in intreg spatiul frigorific, dar contribuie si la eficienta energetica buna a combinei.

Congelatorul dispune de trei rafturi, din care cel din mijloc permite pastrarea alimentelor sau recipientelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare este de 6 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 11 ore. 

Panou de control si functii

Panoul de control contine un display digital situat in partea superioara a usii frigiderului. Selectoarele tactile permit modificarea temperaturilor din cele doua spatii interioare dar si activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida (utile pentru alimentele cu o perisabilitate ridicata) sau mod vacanta (reduce consumul energetic atunci cand sunteti plecati o perioada mai lunga de timp). Modificarea temperaturilor si activarea functiilor poate fi facut si din aplicatia HomeWhiz gratie conectivitatii Wi-Fi. 

Tehnologii si garantie

Pe langa HarvestFresh de care am amintit anterior, acest model dispune si de alte tehnologii moderne precum:

 • AeroFlow – asigura distribuirea uniforma a aerului rece, reducand deshidratarea alimentelor;
 • FreshGuard – filtreaza aerul printr-un sistem de filtre ceramice si lumina ultravioleta, eliminand mirosurile neplacute din frigider;
 • BioCycle – utilizarea unor materiale durabile pentru reducerea cantitatea de plastic din natura.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, iar compresorul ProSmart Inverter are o extragarantie de 10 ani. Pentru a putea beneficia de aceste garantii, trebuie sa inscrieti produsul pe site-ul: extragarantie. beko.ro/

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ compartimentare moderna a frigiderului;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

Concluzii

In concluzie, Beko B5RCNA406LXBRW este o combina frigorifica de generatie noua, cu design elegant si eficienta energetica excelenta. Tehnologiile moderne, compartimentarea eficienta a spatiilor interioare si garantiile extinse fac din aceasta combina o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

button-3

Manual de utilizare Beko B5RCNA406LXBRW