Side by Side Midea HQ-627WENGG pareri si review

? Review: Midea HQ-627WENGG - 4 usi, A++, Total No Frost, 42 dB

Product Name: Midea HQ-627WENGG

Product Description: Midea HQ-627WENGG  este un side by side cu 4 usi placate cu sticla si volum total de 469 litri. Compresorul are o eficienta energetica incadrata in clasa A++ si un nivel al zgomotului de doar 42 dB.

Brand: Midea

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Midea HQ-627WENGG  este un side by side cu design elegant si compresor cu eficienta energetica buna. Compartimentarea eficienta a celor doua spatii interioare, display-ul digital si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui side by side produs de Midea. 

Pros

+ design elegant cu sticla gri

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ spatii interioare bine compartimentate

+ sisteme si tehnologii moderne

Cons

– pretul intreg este mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Frigiderele side by side sunt aparate frigorifice elegante care ofera spatii generoase de depozitare atat pentru alimentele proaspete cat si pentru cele congelate. Cele mai noi modele de frigidere side by side utilizeaza tehnologii moderne care asigura conditii optime de temperatura si umiditate pentru ca alimentele sa poate fi pastrate o perioada mai lunga de timp. La alegerea unui side by side va trebui sa luati in considerare atat designul exterior, dimensiunile si volumul celor doua spatii interioare cat si eficienta energetica sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un side by side produs de compania chineza Midea care poate fi achizitionat la un pret redus in aceasta perioada.

Side by Side Midea HQ-627WENGG

Side by side cu 4 usi

Midea HQ-627WENGG este un side by side cu 4 usi placate cu sticla gri cu finisaje lucioase si display digital extern in partea superioara. Usile au un unghi larg de deschidere care permite introducerea si scoaterea facila chiar si a unor vase mai voluminoase. Acest model are o latime de 83 cm, o adancime de 74 cm si o inaltime de 177.5 cm putand sa fie instalat atat intr-o bucatarie mai spatioasa sau chiar pe hol. Volumul total de 469 litri este impartit astfel:  327 litri pentru frigider si 142 litri pentru cel de congelare. 

Compresor cu eficienta energetica A++

Compresorul frigiderului Midea HQ-627WENGG are un consum anual de 398 kWh care este incadrat in clasa A++ de eficienta energetica, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 22 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este unul rezonabil mai ales daca luam in considerare volumul generos al acestui model. HQ-627WENGG este dotat cu tehnologia Total No Frost care nu permite formarea ghetii in cele doua spatii si elimina necesitatea decongelarii periodice pentru asigurarea functionarii corecte. 

Spatiu frigorific generos

Spatiul frigorific este impartit de 2 rafturi din sticla securizata si 2 compartimente Fresh Box care asigura conditii optime de pastrare a fructelor si legumelor. Pe cele doua usi exista cate 3 rafturi unde se pot pastra sticle, cutii sau borcane de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu led din partea superioara are un consum redus de energie si asigura conditii bune de vizibilitate in interior. Frigiderul dispune de un sistem antibacterian care previne dezvoltarea bacteriilor care pot sa altereze alimentele. 

Congelator cu 6 compartimente

Congelatorul este impartit in 6 compartimete, cele doua din partea inferioara fiind mai mari si permitand depozitarea unor alimente mai voluminoase. In compartimentele superioare se pot pastra deserturile si se poate pune suportul pentru cuburile de gheata. Capacitatea de congelare este de 18 Kg in 24 de ore iar pentru alimentele perisabile puteti sa utilizati functia de congelare rapida. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Midea HQ-627WENGG

Display digital extern

Panoul de control minimalist contine un display digital si meniu tactil care permite setarea temperaturilor interioare sau activarea functiilor de racire si congelare rapida sau a modului vacanta. Dintre sistemele si tehnologiile utilziate de acest side by side amintim Two Cooling System (sisteme de racire independente pentru frigider si congelator) sau Multi Air Flow (asigura circularea uniforma a aerului pentru pastrarea prospetimii alimentelor).

Puncte tari

+ design elegant cu sticla gri

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ spatii interioare bine compartimentate

+ sisteme si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Midea HQ-627WENGG  este un side by side cu design elegant si compresor cu eficienta energetica buna. Compartimentarea eficienta a celor doua spatii interioare, display-ul digital si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui side by side produs de Midea.