Beko B5RDNE504LXBR, Frigider cu 2 usi, 477 litri, Clasa E, No Frost – Pareri si Review

Beko B5RDNE504LXBR Frigider cu 2 Usi ⭐ Pareri si Review
Frigider Beko B5RDNE504LXBR

Product Name: Beko B5RDNE504LXBR

Product Description: Beko B5RDNE504LXBR este un frigider cu doua usi care are un volum net de 477 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa E. Frigiderul are un sistem de racire No Frost si un nivel al zgomotului de 38 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

Beko B5RDNE504LXBR este un frigider cu doua usi care are un volum generos si un design elegant cu finisaje dark inox. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, tehnologiile moderne si display-ul tactil sunt alte atuuri ale acestui frigider cu doua usi din portofoliul companiei Beko.

Pros

+ design premium;

+ display digital extern;

+ frigider cu organizare moderna;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ garantie extinsa 5 ani.

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Alegerea aparatului frigorific trebuie sa fie facuta in functie de mai multe factori, precum volumul celor doua spatii interioare, dimensiunile sau designul exterior. Trebuie sa luati in considerare insa si tipul de alimente pe care le consumati. De exemplu, daca preferati in general alimente proaspete, atunci puteti alege un frigider cu doua usi, care are un congelator mai mic si un spatiu frigorific mai generos. Beko B5RDNE504LXBR este un frigider de generatie noua, cu design modern si specificatii bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

Frigider Beko B5RDNE504LXBR

Beko B5RDNE504LXBR – design, volum si dimensiuni

Beko B5RDNE504LXBR este un frigider cu design elegant, care are un display digital extern si usi cu finisaje dark inox. Manerele orizontale sunt incorporate in cele doua usi, si sunt marcate cu elemente decorative cromate, care contribuie la designul modern. Deschiderea usilor este inspre dreapta, insa aceastea sunt reversibile, putand fi modificate destul de usor. Volumul net al frigiderului este de 477 litri, din care 354 litri sunt alocati spatiului frigorific si 123 litri congelatorului.

Un volum generos inseamna si dimensiuni mai mari: 70 x 74.6 x 186.5 cm, congelatorul fiind mai greu accesibil pentru copii. Alte frigidere produse de Beko pe care le-am analiza sunt:

Eficienta energetica si sistem de racire

Eficienta energetica Beko B5RDNE504LXBR

Beko B5RDNE504LXBR are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul anual este estimat de producator de 274 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 20 lei. Nivelul zgomotului de 38 dB este rezonabil, astfel ca nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa.  Sistemul de racire No Frost nu permite formarea ghetii in congelator, eliminand necesitatea decongelarii periodice. 

Organizarea spatiilor interioare

Beko B5RDNE504LXBR

Spatiul frigorific are o organizare eficienta, cu doua compartimente in partea inferioara si trei rafturi din sticla securizata deasupra acestora. Primul compartiment utilizeaza tehnologia HarvestFresh, care simuleaza ciclul natural al luminii, prelungind durata de pastrare a fructelor si legumelor. Al doilea compartiment pastreaza o temperatura scazuta, ideala pentru alimentele proaspete precum branzeturi sau carne. Pe usca frigiderului exista alte patru rafturi din plastic, unde veti putea depozita sticle, borcane sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED din plafon asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentele din partea inferioara.

Congelatorul este impartit de un sigur raft, alimentele trebuind pastrate in pungi sau caserole pentru a evita schimbul de gusturi. Pentru inghetata si alte deserturi aveti la dispozitie doua rafturi din plastic situate pe usa frigiderului.

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control are un display digital care afiseaza temperaturile din cele doua spatii interioare. Tot de aici puteti sa activati si functiile suplimentare care sunt: racire si congelare rapida sau mod vacanta. In cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor, iar pentru o functionare defectuoasa exista o avertizare luminoasa. Pe langa HarvestFresh de care am amintit anterior, acest model utilizeaza si alte tehnologiii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • EverFresh+ – asigura un nivel optim de umiditate prin intermediul fantelor de aerisire si a ventilatorului;
 • AeroFlow – prospetimea fructelor si legumelor este prelungita prin distribuirea uniforma a aerului rece.

Acest frigider beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani.  

Puncte tari

+ design premium;

+ display digital extern;

+ frigider cu organizare moderna;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ garantie extinsa 5 ani.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

Concluzionand, Beko B5RDNE504LXBR este un frigider cu doua usi care are un volum generos si un design elegant cu finisaje dark inox. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, tehnologiile moderne si display-ul tactil sunt alte atuuri ale acestui frigider cu doua usi din portofoliul companiei Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko B5RDNE504LXBR