LIEBHERR CNPel 4813, Combina Frigorifica, 338 litri, Clasa A+++, No Frost – Pareri si Review

LIEBHERR CNPel 4813 - 338 litri, Clasa A+++, No Frost, 40 dB
Combina frigorifica LIEBHERR CNPel 4813

Product Name: LIEBHERR CNPel 4813

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

LIEBHERR CNPel 4813 este o combina frigorifica design elegant si eficienta energetica excelenta. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, sistemul No Frost Dual Cooling si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Liebherr. 

Pros

+ design modern

+ panou de control cu display digital

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de racire No Frost

+ functie de congelare rapida

Cons

– lipsa unor tehnologii moderne

– lipsa unui compartiment cu temperatura de 0 grade Celsius

Combina frigorifica este unul din aparatele electrocasnice care ar trebui sa aiba o durata de utilizare mai mare de 10 ani. Pentru a va asigura ca alegeti un model durabil, va trebui sa alegeti im primul rand un producator de incredere. Componentele de calitate, extragarantia oferita de producator sau recenziile altor persoane va pot ajuta sa faceti alegerea potrivita. Daca bugetul va permite, optati pentru o combina frigorifica cu eficienta energetica cat mai buna, incadrata in clasele A++ sau A+++. O astfel de combine frigorifica fiabila este si LIEBHERR CNPel 4813, iar in continuare va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

Combina frigorifica LIEBHERR CNPel 4813

LIEBHERR CNPel 4813 – combina frigorifica cu design minimalist

Combina frigorifica LIEBHERR CNPel 4813 are un design elegant, cu linii drepte si finisaje din inox. Manerele verticale sunt integrate pe cantul celor doua usi care au deschidere clasica, spre dreapta, insa sunt reversibile. In ceea ce priveste dimensiunile, combina are o forma patrata (60 x 65.5 cm) si o inaltime mai mare, de 201 cm. Volumul net total este de 338 litri din care spatiul frigorific are alocati 243 litri iar congelatorul 95 litri, fiind un model potrivit pentru 2-3 persoane.

Eficienta energetica excelenta

LIEBHERR CNPel 4813 are un compresor economic si silentios, consumul energetic fiind incadrat in cea mai eficienta clasa, A+++. Consumul anual de energie este de 167 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 10 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel rezonabil al zgomotului care este masurat la 40 dB. Ca si alte modele ale producatorului german precum LIEBHERR CNP 4813, Liebherr CN 3515 sau Liebherr CN 4015 si aceasta combina utilizeaza un nistem de racire No Frost. Gratie tehnologiei Dual Cooling, racirea se realizeaza prin sisteme independente pentru fiecare spatiu interior, impiedicand astfel formarea ghetii in congelator. 

Spatii interioare bine organizate

Spatiul frigorific are o organizare buna, fiind folosite in partea superioara 3 rafturi din sticla securizata si unul metalic pentru sticle. In partea inferioara exista un compartiment care asigura conditii optime de umiditate pentru fructe si legume. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra cutii, borcane sau sticle. Sistemul de iluminare cu led din plafon asigura un nivel optim de lumina, contribuind si la eficienta energetica excelenta a frigiderului.

Congelatorul are o organizare clasica, cu 3 sertare inchise la spate, unde veti putea pastra chiar si alimentele mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 10 Kg in 24 de ore este destul de generoasa iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 26 de ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LIEBHERR CNPel 4813

Display digital interior

Panoul de control contine un display digital MagicEye care afiseaza temperatura din cele doua spatii interioare. Functiile optionale includ congelarea rapida sau blocarea accesului copiilor la meniu. In cazul in care veti lasa usa de la frigider sau congelator deschise, veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control cu display digital

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de racire No Frost

+ functie de congelare rapida

Puncte slabe

– lipsa unor tehnologii moderne

– lipsa unui compartiment cu temperatura de 0 grade Celsius

Concluzii

In concluzie, LIEBHERR CNPel 4813 este o combina frigorifica design elegant si eficienta energetica excelenta. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, sistemul No Frost Dual Cooling si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Liebherr.