Frigider cu doua usi Beko RDNE455K30ZXBN pareri si review

? Beko RDNE455K30ZXBN - 406 litri, Clasa A++, 39 dB, Neo Frost, iluminare cu led
Frigider cu 2 usi Beko RDNE455K30ZXBN

Product Name: Beko RDNE455K30ZXBN

Product Description: Beko RDNE455K30ZXBN este un frigider cu 2 usi care are un volum net de 406 litri si un compresor ProSmart inverter cu eficienta energetica A++. Frigiderul are o compartimentare eficienta a spatiilor interioare, un nivel al zgomotului de doar 39 dB si utilizeaza tehnologia NeoFrost.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Beko RDNE455K30ZXBN este un frigider cu volum generos si compresor silentios si economic. Sistemul de iluminare cu led, compartimentarea eficienta si tehnologia Neo Frost sunt alte atuuri ale acestui frigider produs de Beko. 

Pros

+ design modern

+ volum generos

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ spatiu frigorific bine compartimentat

+ tehnologie Neo Frost

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– pretul este destul de mare

– lipsa unui display digital

Frigiderele sunt aparate frigorifice cu o organizare clasica, in care spatiul de congelare se afla deasupra celui frigorific. Desi nu sunt la fel de populare precum combinele frigorifice, frigiderele sunt preferate de persoanele care au nevoie de un spatiu mai redus de congelare. In functie de buget, veti putea opta pentru un frigider cu dimensiuni compacte si compartimentare clasica, sau pentru unul cu eficienta energetica mai buna si volum mai mare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider de generatie noua care este produs de compania turceasca Beko.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigider cu 2 usi Beko RDNE455K30ZXBN

Frigider cu volum generos

Frigiderul cu doua usi Beko RDNE455K30ZXBN are un design modern cu finisaje din inox si manere orizontale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este cea standard, insa acestea sunt reversibile, putand fi modificate in functie de spatiul disponibil. Dimensiunile acestui model sunt de 70 x 65.5 x 185 cm iar volum net este de 406 litri, din care spatiul de refrigerare are alocati 313 litri iar cel de congelare 93 litri. 

Eficienta energetica A++

Beko RDNE455K30ZXBN are un compresor ProSmart Inverter de generatie noua cu un consum anual de 287 kWh care este incadrat in clasa A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 14.5 lei. Desi are un volum generos, nivelul zgomotului este de doar 39 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca veti lasa usa deschisa la bucatarie. Acest model foloseste tehnologia NeoFrost si sisteme de racire NoFrost si Dual Cooling care nu permit formarea ghetii in interior si asigura o distributie uniforma a umiditatii. Confirmarea fiabilitatii compresorului este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RDNE455K30ZXBN

Compartimentare eficienta

Frigiderul are o organizare moderna, cu doua compartimente in partea inferioara, unul EverFresh+ pentru fructe si legume si unul 0 grade Celsius pentru carnea si branzeturile proaspete. Deasupra compartimentelor se afla 3 rafturi din sticla securizata pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente. Pe usa frigiderului exista 4 sertare din plastic unde veti putea pastra sticlele, cutiile sau borcanele de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu led are o emisie scazuta de caldura, contribuind astfel la eficienta energetica buna a frigiderului.

Congelatorul dispune de un raft care imparte in 2 spatiul disponibil, alimentele trebuind pastrate in pungi sau cutii pentru a evita schimbul de mirosuri sau gusturi. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este destul de buna iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de maximum 15 ore.

Puncte tari

+ design modern

+ volum generos

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ spatiu frigorific bine compartimentat

+ tehnologie Neo Frost

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

– lipsa unui display digital

Concluzii

In concluzie, Beko RDNE455K30ZXBN este un frigider cu volum generos si compresor silentios si economic. Sistemul de iluminare cu led, compartimentarea eficienta si tehnologia Neo Frost sunt alte atuuri ale acestui frigider produs de Beko.