Hota incorporabila decorativa Electrolux LFT769X review

Electrolux LFT769X
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Putere si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Summary

Electrolux LFT769X este o hota incorporabila decorativa cu un design atractiv, un motor puternic si un sistem de iluminare eficient. Panoul tactil de control, cele 3 trepte de viteza si optiunea Hob2Hood fac din aceasta hota o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Bucatariile moderne sunt dotate cu diferite aparate electrocasnice elegante pentru prepararea si pastrarea alimentelor. Pe langa combina frigorifica, aragaz, plita si cuptor, in orice bucatarie vom gasi si o hota. Aceste aparate dispun de motoare puternice care absorb aburii si mirosurile neplacute, impiedicandu-le sa ajunga in spatiile de odihna si relaxare. Pe langa abur si mirosuri, hotele absorb si grasimile rezultate in urma prepararii termice a alimentelor la plita. In continuare va vom prezenta o hota cu design modern si specificatii tehnice bune care este produsa de compania suedeza Electrolux.

Hota decorativa Electrolux LFT769X

Hota decorativa eleganta

Electrolux LFT769X este o hota decorativa cu un design minimalist dominat de panoul de control tactil din sticla neagra cu finisaje lucioase. Combinatia de sticla si inox contribuie la designul modern al hotei, care se va integra cu usurinta in orice bucatarie recent renovata. Acest model are dimensiuni de de 67.8 x 89.8 x 45 cm iar burlanul de evacuare are un diametru de 15 cm. Hota va trebui instalata la o inaltime minima de 118 cm fata de plita aragazului sau de plita incorporata in mobilierul de bucatarie. 

Motor cu eficienta energetica buna

Electrolux LFT769X are un motor cu o eficienta energetica buna, consumul estimativ anual de 55 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. Viteza de absorbtie poate fi setata in 3 trepte, debitul de aer absorbit variind intre 320 si 615 m3/h. In ceea ce priveste nivelul zgomotului acesta atinge o valoare maxima de 68 dB in treapta superioara, insa avand in vedere utilizare limitata, nu ar trebui sa fie foarte deranjanta pentru persoanele din bucatarie. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la hote

Electrolux LFT769X

Sistem de iluminare eficienta

Panoul de control tactiv permite setarea facila a treptei de viteza, activarea sistemului de iluminare sau a functiei Breeze care va aerisi bucataria timp de 60 de minute dupa ce ati gatit, cu un nivel minim al zgomotului. Sistemul de iluminare utilizeaza 2 leduri care asigura un nivel excelent de vizibilitate pentru plita insa contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model. Unul dintre putinele aspecte negative ale acestei hote este eficienta filtrelor de grasime care este incadrata doar in clasa D. Totusi, cele 3 filtre metalice se scot usor si se pot spala rapid in chiuveta sau in masina de spalat rufe. O alta optiune moderna este Hob2Hood care permite conectarea wireless a plitei la hota, in cazul in care aveti un model compatibil produs de Electrolux. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou tactil din sticla

+ eficienta energetica buna

+ sistem eficient de iluminare

+ 3 trepte de viteza

+ functie Breeze

+ tehnologie wireless Hob2Hood

Puncte slabe

– eficienta slaba a filtrelor de grasime

Concluzii

In concluzie, Electrolux LFT769X este o hota incorporabila decorativa cu un design atractiv, un motor puternic si un sistem de iluminare eficient. Panoul tactil de control, cele 3 trepte de viteza si optiunea Hob2Hood fac din aceasta hota o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.