Hota incorporabila decorativa Beko HCF61620X review

  • Design
    (4.5)
  • Consum
    (3)
  • Calitate/Pret
    (4)
3.8

Sumar

Beko HCF61620X este o hota incorporabila eleganta cu o capacitate buna de absorbtie si un consum destul de ridicat de energie. Filtrele de grasime eficiente, nivelul rezonabil de zgomot si raportul bun calitate/pret fac din aceasta hota o alegere buna pentru orice bucatarie. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau living atunci aveti nevoie de o hota care sa absoarba mirosurile de mancare sa patrunda in celelalte camere. In plus, o hota va absorbi si aburul sau fumul din bucatarie, dar si grasimile care se pot depune pe suprafetele din apropierea plitei sau aragazului. Designul hotei este unul din cele mai importante carcarcteristici pe care va trebui sa le luati in considerare, culorile si finisajele trebuind sa se potriveasca cu celelalte electrocasnice din bucatarie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o hota incorporabila cu un design elegant produsa de compania ruceasca Beko.

Hota incorporabila Beko HCF61620X

Hota incorporabila eleganta

Beko HCF61620X este o hota incorporabila cu un design elegant din inox si un panu de control mecanic in partea centrala. Hota are dimensiuni de 63.6 x 59.8 x 45 cm si o greutate de 13.4 Kg, putandu-se incadra cu usurinta in bucatariile moderne, recent renovate. Hota are doua becuri cu halogen in partea frontala insa acestea au o eficienta slaba, incadrata doar in clasa E, astfel ca nu vor oferi un nivel puternic de lumina pentru plita.

Capacitate buna de absorbtie

Beko HCF61620X are un singur motor cu o putere de 290 W care poate dezvolta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 290 si 603 mc/h, putand sa elimine rapid mirosurile neplacute, fumul sau aburul din bucatarie. Consumul anual de energie de 82 kWh este incadrat in clasa C, insa datorita timpului de utilizare redus, costurile de utilizare sunt infime.

Vedeti si: Alte reviewuri la hote

Consum Beko HCF61620X

Filtre de grasimi eficiente

Panoul de control mecanic este format din 4 butoane, 3 pentru treptele de viteza si pornire iar unul pentru sistemul de iluminare. Acest model are un filtru metalic de grasime care se poate scoate usor si se poate spala in chiuveta sau in masina de spalat vase. Eficienta de captare a grasimilor este incadrata in clasa B, astfel ca suprafetele din jurul plitei vor ramane curate. Nivelul zgomotului depinde de treapta de viteza, acesta variind intre o valoare rezonabila de 49 dB si una ridicata de 70 dB, care poate fi deranjanta daca este utilizata pe termen mai lung.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ capacitate buna de absorbtie

+ 3 trepte de viteze

+ filtre de grasime eficiente

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– eficienta sistemului de iluminare este incadrata doar in clasa E

– consumul de energie este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Beko HCF61620X este o hota incorporabila eleganta cu o capacitate buna de absorbtie si un consum destul de ridicat de energie. Filtrele de grasime eficiente, nivelul rezonabil de zgomot si raportul bun calitate/pret fac din aceasta hota o alegere buna pentru orice bucatarie.