Hota decorativa Beko HCB61734BX review

  • Consum
    (4.5)
  • Capacitate
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Beko HCB61734BX este o hota incorporabila cu un design elegant si o capacitate foarte buna de absorbtie. Consumul redus de energie, sistemul eficient de iluminare si filtrele metalice pentru grasime sunt avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta hota produsa de Beko. 

Daca va place sa gatiti zilnic pentru intreaga familie, atunci aveti nevoie de o hota performanta care sa impiedice intrarea mirosurilor de mancare in living si dormitoare. Pe langa puterea de absorbtie care este foarte importanta pentru orice hota, alte specificatii de care va trebui sa tineti cont sunt consumul energetic, eficienta de iluminare, nivelul zgomotului sau clasa de absorbtie a grasimilor. In plus, designul hotei va trebui sa fie in concordanta atat cu celelalte aparate electrocasnice cat si cu stilul de amenajare al bucatariei. In continuare va vom prezenta o hota cu specificatii excelente care este produsa de compania turceasca Beko.

Hota incporabila Beko HCB61734BX

Hota decorativa din inox

Beko HCB61734BX este o hota decorativa incorporabila cu design elegant din inox si un display digital in partea frontala. Hota are dimensiuni de 91.5 x 59.8 x 49 cm si o greutate de 14.7 Kg, si se poate incadra cu usurinta in bucatariile cu decoruri contemporane, moderne sau minimaliste alaturi de combine frigorifice, plite si cutpoare cu finisaje din inox. In partea din fata a hotei exista doua led-uri puternice care ofera o luminaadecvata pentru verificarea stadiului de preparare a alimentelor de pe plita.

Eficienta energetica si zgomot rezonabil

Beko HCB61734BX are un motor ProSmart Inverter cu o putere de 100 W si un consum anual de energie de 26.3 kWh, care este incadrat in clasa de eficienta energetica A. Cele doua leduri contribuie la consumul redus de energie al hotei dar ofera si un nivel bun de lumina, confirmat de incadrarea in clasa A pentru eficienta de iluminare. Acest model este prevazut cu doua filtre metalice pentru grasime care se vor putea scoate usor si curata atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. Nivelul zgomotului este unul rezonabil, variind intre 47 si 64 dB in functie de treapta de putere care este selectata.

Cititi si: Alte reviewuri la hote

Consum Beko HCB61734BX

Panou de control si optiuni

Panoul de control este format dintr-un display digital sub care se afla patru butoane pentru setarea treptei de absorbtie si pentru sistemul de iluminare. Aceasta hota are o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 240 si 680 mc/h care poate fi setata in 3 trepte in functie de necesitati. Functia intensiv care foloseste capacitatea maxima va va ajuta sa eliminati rapid mirosurile de legume, carne sau peste din bucatarie.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ display digital 

+ capacitate buna de absorbtie

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ filtre eficiente pentru grasime

+ nivel foarte bun de iluminare

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko HCB61734BX este o hota incorporabila cu un design elegant si o capacitate foarte buna de absorbtie. Consumul redus de energie, sistemul eficient de iluminare si filtrele metalice pentru grasime sunt avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta hota produsa de Beko.