Hota incorporabila decorativa Bosch DWB67LM50 review

Bosch DWB67LM50
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Putere
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Bosch DWB67LM50 este o hota decorativa incorporabila moderna cu un motor puternic si silentios. Cele 3 trepte de putere, sistemul eficient de iluminare si designul elegant fac din aceasta hota produsa de Bosch o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.ย 

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca va place sa gatiti preparate sanatoase pentru intreaga familie, va trebui sa va dotati bucataria cu aparate electrocasnice de calitate. Astfel, pe langa cuptor, plita si combina frigorifica veti avea nevoie si de o hota cu motor puernic care sa poata elimina in exterior fumul, aburul sau mirosurile neplacute. O astfel de hota va trebui instalata atat intr-o bucatarie inchisa dar mai intr-una care formeaza un spatiu deschis cu holul sau livingul. In cele ce urmeaza va vom prezenta o hota de generatie moderna care este produsa de compania germana Bosch.

Hota decorativa Bosch DWB67LM50

Hota decorativa eleganta

Bosch DWB67LM50 este o hota incorporabila cu un design elegant cu linii drepte si finisaje din inox. Designul minimalist monocolor permite instalarea hotei intr-o bucatarie cu amenajare moderna, alaturi de alte aparate electrocasnice din inox. Acest model are dimensiuni pentru montaj cu evacuare de 628-954 x 598 x 500 mm iar burlanul are un diametru de 150 mm. In cazul in care veti dori instalarea in mod de recirculare veti avea nevoie de un kit special care va trebui achizitionat separat. 

Motor silentios si puternic

Bosch DWB67LM50 are un motor BLDC EcoSilence Drive cu o putere variabila intre 404 si 646 m3/h care poate fi setata in 3 trepte plus treapta intensiv. Consumul mediu anual de energie de 35.8 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A, pe o scara de la A++ la E, costul lunar de utilizare fiind unul neglijabil.  Nivelul maxim al zgomotului in modul de evacuare este de cel mult 61 dB, acest model fiind mult mai silentios in comparatie cu alte hote cu specificatii similare. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la hote

Bosch DWB67LM50

Sistem eficient de iluminare

Panoul de control electronic contine 6 butoane cu touch control pentru pornire/oprire, cele 3 trepte de putere si a treptei intensiv, sau activarea sistemului de iluminare. Acesta din urma contine 2 LED-uri de 1.5 W care asigura o vizibilitate excelenta pentru gatirea alimentelor la plita, fiind incadrate in clasa de eficienta la iluminare A. Filtrul de grasime metalic are o carcasa din inox si se scoate foarte usor pentru a fi curatat in chiuveta sau in masina de spalat vase. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control cu touch

+ motor EcoSilence Drive

+ 4 trepte de putere

+ nivel redus al zgomotului

+ filtre metalice pentru grasimi cu eficienta buna

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch DWB67LM50 este o hota decorativa incorporabila moderna cu un motor puternic si silentios. Cele 3 trepte de putere, sistemul eficient de iluminare si designul elegant fac din aceasta hota produsa de Bosch o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Manual Bosch DWB67LM50