Beko BHCB93640B, Hota incorporabila, 645 m3/h, 3 viteze – Pareri si Review

Beko BHCB93640B - 645 m3/h, Clasa A, 3 trepte de viteza, 48/68 dB
Hota incorporabila Beko BHCB93640B

Product Name: Beko BHCB93640B

Product Description: Beko BHCB93640B este o hota incorporabila cu design elegant si flux de aer de 645 m3/h. Hota dispune de un sistem eficient de iluminare si de 3 filtre metalice de captare a grasimilor.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Putere
  (4.8)
 • Iluminare si filtrare
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Beko BHCB93640B este o hota incorporabila eleganta, cu un motor puternic si un consum redus de energie. Panoul de control tactil, sistemul eficient de iluminare si raportul bun intre calictate si pret sunt alte avantaje ale acestei hota incorporabile din portofoliul Beko.

Pros

+ design elegant

+ panou de control tactil

+ flux puternic de aer

+ eficienta energetica buna

+ sistem eficient de iluminare

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– lipsa unui display digital

– eficienta filtrelor de grasime nu este foarte buna

Hotele incorporabile moderne au preturi de achizitiei mari, astfel ca va trebui sa va documentati pentru a face o alegere buna. In primul va trebui sa luati in considerare dimensiunile si spatiul disponibil pentru instalare. Designul si finisajele sunt urmatoarele aspecte de care va trebui sa tineti cont. Nu in cele din urma va trebui sa verificati specificatiile tehnice precum puterea de absorbtie, consumul energetic sau nivelul zgomotului de functionare. O hota eleganta cu specificatii tehnice bune este si Beko BHCB93640B iar in randurile urmatoare veti gasi o scurta prezentare a principalelor caracteristici. 

Hota incorporabila Beko BHCB93640B

Beko BHCB93640B – hota incorporabila eleganta

Hota incorporabila Beko BHCB93640B are un design minimalist si un panou frontal din sticla neagra. Finisajele elegante permit instalarea hotei intr-un mobilier in culori complementare precum gri sau argintiu. Alte modele de hote incorporabile cu design modern sunt: Bosch DBB96AF50, AEG DBE5961HG, Bosch DWB67CM50 sau Electrolux LFT766X. Instalarea plitei va trebui sa fie facuta la o distanta de aproximativ 65 cm fata de plita incorporabila sau cea a aragazului. Dimensiunile plitei sunt de 60.8 x 50.4 cm iar inaltimea de instalare poate fi reglata intre 64 si 102 cm.

Motor puternic si economic

Beko BHCB93640B are un motor cu putere de 216 W care permite dezvoltarea unui debit maxim de aer absorbit de 645 m3/h. Aceast debit de aer este suficient pentru evacuarea rapida a aburului, fumului sau a mirosurilor neplacute chiar si dintr-o bucatarie de mari dimensiuni. Puterea de absorbtie poate fi setata in 3 trepte de viteza, in functie de intensitatea mirosurilor sau a nivelului de abur din bucatarie. Consumul energetic anual este estimat de producator la 48 kWh pe an si este incadrat in clasa A pe o scara de la A+++ la D. Nivelul zgomotului variaza intre 48 si 68 dB in functie de treapta de viteza aleaza, fiind comparabil cu cel al altor modele cu putere similara.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de hote

Beko BHCB93640B

Sistem de iluminare cu led

Panoul de control tactil permite selectarea facila a treptelor de viteza sau activarea sistemului de iluminare. Cele doua led-uri de 3 W asigura o vizibilitate excelenta pentru arzatoarele sau zonele de gatire, eficienta sistemului de iluminare fiind incadrat in clasa A. Cele trei filtre metalice de absorbtie a grasimilor nu au o eficienta la fel de buna (clasa C) insa se curata usor atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control tactil

+ flux puternic de aer

+ eficienta energetica buna

+ sistem eficient de iluminare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa unui display digital

– eficienta filtrelor de grasime nu este foarte buna

Concluzii

In concluzie, Beko BHCB93640B este o hota incorporabila eleganta, cu un motor puternic si un consum redus de energie. Panoul de control tactil, sistemul eficient de iluminare si raportul bun intre calictate si pret sunt alte avantaje ale acestei hota incorporabile din portofoliul Beko.