Hota incorporabila decorativa Samsung NK24M5070BG/UR review

  • Design
  • Putere
  • Calitate/Pret
4.5

Sumar

Samsung NK24M5070BG/UR este o hota incorporabila cu design modern si putere buna de absorbtie. Panoul de control tactil, cele 4 viteze sau sistemul de iluminare cu LED sunt alte avantaje ale acestei hote decorative produse de Samsung.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Orice bucatarie are nevoie de o hota care sa elimine aburul, fumul sau mirosurile rezultate in urma procesului de prepaprare al alimentelor. Alegerea plitei trebuie sa fie facuta atat in functie de design, cat si de specificatiile tehnice precum puterea de absorbtie sau eficienta filtrelor de grasime. Modelele mai noi dispun de panouri de control tactil si de sisteme de iluminare cu LED care asigura o vizibilitate mai buna pentru verificarea alimentelor preparate la arzatoarele aragazului sau ale plitei. In continuare va vom prezenta o hota moderna care este produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Hota decorativa Samsung NK24M5070BG/UR

Hota decorativa eleganta

Samsung NK24M5070BG/UR este o hota eleganta din otel inoxidabil cu finisaje Caviar Black si sticla neagra in partea frontala. Designul minimalist permite incadrarea facila a hotei intr-o bucatarie moderna cu mobilier negru, gri sau alb. Acest model are dimensiuni de 60 x 50 x 61.9 sau 114.7 cm si o greutate neta de 15 Kg, montajul in mobilierul incorporabil fiind de preferat sa fie facut de profesionisti.

Motor cu putere mare de absorbtie

Samsung NK24M5070BG/UR are un motor cu o putere buna de absorbtie de 531 mc/h care va reusi sa elimine mirosurile neplacute, fumul sau aburul inainte sa intre in spatiile rezidentiale. Puterea de absorbtie poate fi setata in 4 trepte ( 3 niveluri plus boost), panoul de control tactil permitand modificarea facila a acestora. Consumul energetic este incadrat in clasa de eficienta energetica B, insa acest aspect nu ar trebui sa conteze foarte mult avand in vedere timpul redus de utilizare al unei hote. Nivelul zgomotului variaza intre 70 si 75 dB, valori destul de mari insa comparabile cu cele ale altor modele cu putere si specificatii similare.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la hote

Samsung NK24M5070BG/UR

Filtre lavabile din aluminiu

Panoul de control situat in partea frontala este tactil cu afisaj bleu pastel si permite setarea facila a puterii de absorbtie sau activarea sistemului de iluminare. In plus, aveti la dispozitie si un timer care permite oprirea automata a hotei dupa o anumita perioada de timp. Cele doua filtre din aluminiu asigura o absorbtie eficienta a grasimii insa vor trebui curatate cel putin lunar in chiuveta sau in masina de spalat vase.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control tactic

+ putere buna de absorbtie

+ 4 niveluri de putere

+ sistem de iluminare cu LED

+ filtre lavabile din aluminiu

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Samsung NK24M5070BG/UR este o hota incorporabila cu design modern si putere buna de absorbtie. Panoul de control tactil, cele 4 viteze sau sistemul de iluminare cu LED sunt alte avantaje ale acestei hote decorative produse de Samsung.

Manual de utilizare Samsung NK24M5070BG/UR