Beko BHCB63640BH, Hota incorporabila, Clasa A, 68 m3/h, 66 dB – Pareri si Review

▷ Review: Beko BHCB63640BH - 628 m3/h, Clasa A, 3 trepte de viteza - Pareri
Beko BHCB63640BH

Product Name: Beko BHCB63640BH

Product Description: Beko BHCB63640BH este o hota incorporabila cu design elegant cu putrere maxima de absorbtie de 628 m3/h. Hota dispune de 3 trepte de viteza si are o eficienta energetica incadrata in clasa A.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Putere de absorbtie
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Beko BHCB63640BH este o hota incorporabila care are un design elegant si o putere mare de absorbtie. Sistemul eficient de iluminare, panoul de control tactil si raportul bun intre calitate si pret fac din aceasta hota produsa de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Pros

+ design elegnat;

+ panou de control tactil;

+ putere buna de absorbtie;

+ 3 trepte de putere;

+ sistem eficient de iluminare.

Cons

– filrele metalice nu sunt foarte eficiente;

– lipsa unui cronometru.

Renovarea unei bucatarii presupune si inlocuirea aparatelor electrocasnice care nu sunt complementare cu noul design. De exemplu, o hota incorporabila cu panou din sticla se va incadra perfect intr-o bucatarie cu decor modern sau minimalist. Totusi, pe langa design, va trebui sa luati in considerare si alte specificatii precum puterea motorului, eficienta energetica, cea de iluminare sau cea de filtrare a grasimilor. Beko BHCB63640BH este o hota cu speicificatii tehnice bune iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

Hota incorporabila Beko BHCB63640BH

Beko BHCB63640BH – hota incorporabila eleganta

Hota incorporabila Beko BHCB63640BH are un design minimalist, cu panou frontal din sticla neagra cu finisaje lucioase. Afisajul electronic tactil contribuie la designul modern al hotei care se va putea incorpora intr-un mobilier cu nuante complementare precu, gri, negru sau argintiu. Acest model are dimensiuni de 59.8 x 50.4cm si o greutate de 12.2 Kg, iar instalarea va trebui sa fie facuta la o distanta de 65 cm de plita incorporabila sau cea a aragazului. Alte hote elegante cu specificatii tehnice bune sunt: Bosch DBB96AF50, AEG DBE5961HG sau Beko BHCB93640B.

Capacitate buna de absorbtie

Beko BHCB63640BH are un motor cu putere de 2600 W, care permite dezvoltarea unei capacitati de absorbtie cuprinsa intre 190 si 628 m3/h. Veti putea astfel sa eliminati rapid aburu, fumul sau mirosurile de mancare, inainte sa patrunda in celelalte camere. Puterea de absorbtie poate fi setata in 3 trepte, in functie de necesitati.

Eficienta energetica este incadrata in clasa A (pe o scara de la A+++ la D), consumul estimativ anual de 48 kWh are insa un cost de doar 4 lei. Nivelul zgomotului variaza intre 46 si 66 dB, valoari comparabile cu cele ale altor modele cu putere similara. 

Beko BHCB63640BH

Panou de control tactil

Panoul de control tactil permite setarea treptei de viteza sau activarea sistemului de iluminare. Tot de aici veti putea sa activati si functia Auto Shut Down care permite oprirea automata a hotei dupa 15 minute. Sistemul de iluminare cu 2 leduri de 3 W asigura o vizibilitate buna pentru plita si contribuie la consumul redus de energie al hotei. Filtrele metalice antigrasime se pot scoate usor pentru a fi curatate in chiuveta sau in masina de spalat vase. In cazul in care nu aveti o conducata de evacuare veti putea sa utilizati cele 2 filtre de carbon care sunt in pachet. 

Puncte tari

+ design elegnat;

+ panou de control tactil;

+ putere buna de absorbtie;

+ 3 trepte de putere;

+ sistem eficient de iluminare.

Puncte slabe

– filrele metalice nu sunt foarte eficiente;

– lipsa unui cronometru.

Concluzii

In concluzie, Beko BHCB63640BH este o hota incorporabila care are un design elegant si o putere mare de absorbtie. Sistemul eficient de iluminare, panoul de control tactil si raportul bun intre calitate si pret fac din aceasta hota produsa de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Tags: