Hota incorporabila decorativa Bosch DWB97LM50 review

Bosch DWB97LM50
  • Putere
    (4.8)
  • Iluminare si filtrare
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.6

Summary

Bosch DWB97LM50ย  este o hota incorporabila cu design modern si motor silentios si puternic. Cele 4 trepte de putere, sistemul de iluminare cu LED si panoul de control cu touch sunt alte avantaje ale acestei hote din portofoliul Bosch.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Hotele incorporabile sunt aparate electrocasnice care se monteaza deasupra plitei sau a aragazului, intr-o nisa in corpurile suspendate. Alegerea hotei va trebui sa tine cont atat de dimensiunile si putearea arzatoarelor de la plita cat si de designul mobilierului din bucatarie. Alte secificatii importante pe care va trebui sa le luati in considerare sunt puterea de absorbtie, eficienta sistemului de iluminare, eficacitatea filtrelor de grasime sau nivelul de zgomot. In continuare va vom prezenta o hota eleganta cu specificatii tehnice excelente care este produsa de compania germana Bosch.

Hota incorporabila decorativa Bosch DWB97LM50

Hota decorativa din inox

Bosch DWB97LM50 este o hota decorativa cu design minimalist si finisaje elegante din inox. Designul modern permite instalarea hotei atat intr-o bucatarie clasica de apartament cat si intr-un deschisa spre hol sau livingroom. Acest model are dimensiuni de 90 x 50 cm, diamentrul burlanului de aerisire este de 15 cm iar pentru incorporarea in mobilier veti avea nevoie de o nisa cu dimensiuni de 89.8 x 50 cm.ย 

Motor puternic si economic

Bosch DWB97LM50 are un motor Eco Silence Drive cu o putere de 145 W care poate dezvolta o absorbtie maxima de 697 m3/h. Puterea de absorbtie poate fi setatata in 3 trepte + treapta intensiv care va putea sa fie folosita pentru evacuarea rapida a fumului si aburului inainte ca acestea sa intre in celelalte camere. Consumul energetic anual este incadrat in clasa A de eficienta, cei 33.1 kWh avand un cost lunar de cel mult 1.8 lei. Filtrele de grasime metalice au o eficienta incadrata in clasa B, si se pot scoate si curata usor, atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. Pentru a asigura functionarea corecta a hotei va trebui sa curatati filtrele cel putin o data pe luna. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la hote

Bosch DWB97LM50

Panou de control cu touch

Panoul de control cu touch are un meniu simplu care permite setarea treptelor de absorbtie sau activarea/dezactivarea sistemului de ilumimare. Acest sistem utilizeaza 3 LED-uri de 1.5 W care asigura o vizibilitate excelenta deasupra plitei insa contribuie si la consumul redus de energie al acestui model. Un alt atu important al acestei hote este nivelul redus de zgomot care variaza intre 55 si 66 dB la treapta intensiv. 

Puncte tari

+ design modern

+ motor cu putere de 145 W

+ 4 trepte de putere

+ filtre metalice de grasime

+ sistem de iluminare cu LED

+ nivel redus al zgomotului

+ clasa A de eficienta energetica

Puncte slabe

– pretul depaseste 2000 de lei

Concluzii

In concluzie, Bosch DWB97LM50  este o hota incorporabila cu design modern si motor silentios si puternic. Cele 4 trepte de putere, sistemul de iluminare cu LED si panoul de control cu touch sunt alte avantaje ale acestei hote din portofoliul Bosch. 

Manual de utilizare Bosch DWB97LM50

Tags: